Furkan Y.
23 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Hobbit serisinin son filmini merakla bekledim hep. Bu film benim bütün beklentilerimi karşıladı. Yüzüklerin efendisi serisinden bile daha iyi savaş sahneleri. Cüceler bir harika işlenmiş son filmde. Aynı şekilde elflerde. Benim anlayamadığım filmi yorumlayan beyazperde eleştirmeni bu yapıta verdiği puanı veriyorsa diğer filmlere 1-2 yıldız verip ömründe hiç 5 puan vermemiş olmalı :)
BAKIN DEĞERLİ İZLEYİCİLER FİLM HARİKA.GERÇEKTEN İNANILMAZ.ORTA DÜNYA'YA SAYGISI OLAN HERKES İZLEMELİ.PETER JACKSON'DAN DAHA NE BEKLENEBİLİR Kİ? SERİ ZATEN HARİKA.TABİİ Kİ BU SERİDE VE BU FİLMDE DE HATALAR.AMA HİÇBİRŞEY HATASIZ OLMAZ.HARİKA GERÇEKTEN GİDİN TAVSİYE EDERİM.KAÇMAZ.EN AZINDAN ORTA DÜNYA'NIN BU SON MACERSINDA VE SON FİLMİNDE İZLEMEYİ İHMAL ETMEYİN VE KESİNLİKLE GİDİN...
Çok güzel bir film. Özellikle günümüz teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş müthiş grafiklere sahip. Zaten oyuncular da bu rolleriyle özdeşleştikleri için gerçek manada izlenmesi gerektiğini düşündüğüm mükemmel bir film.
tek kelime süper...bundan daha iyi olamazdı her şey merkezindeydi şu olsa daha iyi olurdu dediğim bir şey yok bence...hobbit 3-transformers 4-lucy-kayıp kız ve yıldızlararası filmleri bu senenin filmleri bence....
Şahsen 3lemelerde hep 2. filmlerin hikayeyi zirveye taşıdıklarını düşünürüm ama her 3.filme başladığımda İnşallah bu sefer yanılırım derim içimden çünkü her zaman muhteşem bir kapanışla kapatmak isterim.LOTR dahil Hobbit serisindede 2. filme bayılmıştım örnek olarak;derede kaçış sahnesi benim için tüm JRR filmleri içerisindeki en iyi kombine aksiyon sahnesiydi.LOTR 2.filmdede keza Rohan süvarilerinin gelişi sahnesi aklımdan hiç gitmez.5 ordunun savaşı filmine gelirsek itiraf edeyim uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi,Elfler gene harikaydı,zırhlı cüce orduları inanılmaz seyirlikti.Fakat bu 3lemenin sonunu LOTR dan ayıran bir özellik vardı ki o da aşırı hüzünlü olması... Yani bu kadar hüzünlü bitmek zorundamıydı :( sevdiğim kanımın ısındığı bütün karakterleri öldürdüler...yazıklar olsun sana Peter Jackson..Yani ufak bir iki değişiklik yapsan ölürdün dimi.!Aragorn un hikayesi ne güzel bitmişti...işte ben bu sona isyan ediyorum 3 tane film çekeceksin ama mutlu sonla bitmeyecek...peh!
Kesinlikle diyebilirim ki harikaydı. Keşke Torin kili fili ölmeseydi ama ben filmi beğendim. Bilbonun taş atarak ork öldürmesi ve bütün savaş boyunca bayılı kalması saçma ama legolas ve thranduil harikaydı. Legolasın annesi hakkında bir bilgiyi ilk defa öğrendik. Savaş ı heyecanla izledim.dain in çatlak olması ve efendinin yardımcısının hani h ile başlayan bi adı vardı o inanılmaz komik ti.bu gibi renkler olmasa film çok ciddi kaçacaktı.bence on numara. Sonu müthişti
ilk iki film beklentileri karşıladı ama bi lotr edemedi peter jacksonın bizi şaşırtacağına inanıyorum beklentimizin üstene çıkacağına da ayrıca filme son 149 gün kaldı ama hala bir teaser yok en yakın zamanda gelir inş. dört gözle bekliyorum.
Sinema sektörünün napolyonu denebilecek bir film.Gerçek bir başyapıt olmuş.Ayrıca the hobbit serisinin The Lord of The Rings serisine göre zayıf olduğunu düşünenler bu filmden sonra fikrini kesinlikle değiştirecektir.Hatta Minas Tirith savaşını unutturacağını düşünüyorum.Peter Jackson yine ustalığını ve özgünlüğünü konuşturmuş.Filmin neredeyse tamamı savaş içerisinde geçiyor.Sahnelerde nefes kesici olmuş.Bence dünyadaki en iyi film.Yeni bir seri muhtemelen gelmeyecek ,gelirse de araya hatrı sayılır bir zaman girecektir.İzlemeyen kalmasın kesinlikle.
Bu film ile son bir kez Orta Dünya'ya dönmek gerçekten etkileyici. spoiler: Film büyük heyecan içeren bir sahne ile başlıyor. Thorin'in kendi içinde yaşadıkları ve hazinenin kendini etkilemesini iyi buldum. Kili ve Tauriel'in aşkı da iyi olmuş fakat Alfrid isimli karakter rolü fazla olmamasına rağmen filmde çok fazla görüyor ve bu durum sahneleri komik yapmaktansa filmi zedeliyor. Savaş sahneleri heyecan verici ve kesinlikle mükemmel. Ama hoşuma gitmeyen en büyük şey Peter Jackson'ın etkileyici ve güzel sahneleri çıkararak filmin Temmuz ayında çıkacak extended edition versiyonuna saklaması. Legolas' ın taşlardan sekmesi, bire bir dövüş sahneleri, ilk filmden tanıdığımız elrond, saruman ve galadriel'in sauron'la savaşma sahneleri ile film gerçekten muhteşem.
ben bu filmi 1 dakika izlemek için ne vermem hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bu filmi çok merak ediyorum mutlaka diyer HABBİT'den daha iyi olacagına eminim bilim kurgu üzerine kurulmuş en sevdigim filmlerden birsi çok iyi bir film olacaktır