Hesabım
    Belalı Tanık
     Belalı Tanık
    18 Ağustos 2017 Sinemada | 1s 58dk | Aksiyon, Komedi
    Yönetmen Patrick Hughes (II)
    |
    Senarist Tom O'Connor (II)
    Oyuncular: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman
    Orijinal adı The Hitman's Bodyguard
    Basın
    3,3 4 Eleştiri
    Üyeler
    3,8 62 Puanlama, 10 Eleştiri
    Beyazperde
    3,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler. Yönetmenliğini Patrick Hughes'un üstlendiği filmde senaryo Tom O'Connor'a emanet. Aksiyon komedisinin kadrosu ise Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek ve Gary Oldman gibi isimlerden oluşuyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,0
    Ortalama
    Belalı Tanık

    Seni gidi ‘hergele’ film!

    Yazar: Duygu Kocabaylıoğlu
    Bu hafta eleştirmenlerin muhtemelen sığ bulup, sağlam burun kıvıracağı ama seyircilerin aksiyona ve argoya doyacağı bir film vizyona merhaba diyor; Hitman’s Bodyguard ya da bizdeki vizyon adıyla Belalı Tanık… Dolayısıyla her yerde uçuşan farklı puanlara fazla takılmadan, seyircinin izleyip, karar vereceği bir film bu. Karşımızda yönetmeni  Patrick Hughes  (Cehennem Melekleri 3, 2014), senaristi Tom O'Connor (Ateş Ateşe, 2012) olan, adını dürüstçe koyalım, ısmarlama bir iş var. En başından belirtelim 1992 tarihli, efsaneler arasında girmiş The Bodyguard’a gönderme yapan posteri sizi aldatmasın; zira ben, gelmiş geçmiş ajan/koruma aksiyon filmlerine atıflarla bezeli bir film izleyeceğimi düşünmüştüm. Film, bu anlamda bir misyonu ya da amacı olmayan, yapısını kendi içerisinde kurarak komediye de fazla bulaşmadan daha ziyade aksiyonu pompalayan bir örgüye sahip.Karşımızda bir adet üst sınıf
    Belalı Tanık Altyazılı Fragman 1:58
    Belalı Tanık Altyazılı Fragman
    37.403 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (18-24 Ağustos) 4:00
    Beyazperdede Bu Hafta (18-24 Ağustos)
    631 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Cinayet Süsü'nü Sevenlerin İzlemesi Gereken 20 Komedi-Aksiyon!
    Haberler - Özel Dosyalar
    2 Mayıs 2020 Cumartesi
    “Belalı Tanık”ın Devam Filmi Geliyor!
    Haberler - Yapımdaki Filmler
    Devam halkasının ismi “The Hitman's Wife's Bodyguard” olacak.
    7 Mayıs 2018 Pazartesi
    ABD Box Office: Kingsman'in Ajanları Zirveyi Kaptı!
    Haberler - Sektörden
    ABD box office rakamları açıklandı.
    25 Eylül 2017 Pazartesi
    ABD Box Office Zirvesi Bu Hafta da Korkudan Titriyor!
    Haberler - Sektörden
    O, açık ara önde..
    18 Eylül 2017 Pazartesi
    ABD Box Office: Listenin Zirvesinde Pennywise Var!
    Haberler - Sektörden
    ABD box office rakamları açıklandı.
    11 Eylül 2017 Pazartesi

    Oyuncular

    Ryan Reynolds
    Rolü : Michael Bryce
    Samuel L. Jackson
    Rolü : Darius Kincaid
    Gary Oldman
    Rolü : Vladislav Dukhovich
    Salma Hayek
    Rolü : Sonia Kincaid

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

    Takipçi 873 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    28 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Son yıllarda yapılan en iyi aksiyon - komedi filmlerinden biri olmuş. ve tabi deadpool filmiyle yükselen değer Ryan Reynolds ve emektar yaşlı kurt Samuel Jackson da bu tarz filmlerin en iyi ikilisinden biri olmuş diyebilirim. Klişe dolu bir film olsa da doksanlı yılları hatırlattığı , hem espri kalitesi hem de aksiyon temposuyla izlenmeye değer bir eğlenceli yapım olmuş çok uçuk beklentilere kapılmadan sadece keyif almak ...
    Devamını oku
    Ugur Tazegül
    Ugur Tazegül

    Takipçi 672 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    11 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    YILIN EN İYİ AKSİYON KOMEDİ FİLMİ 4X4 LÜK MUHTEŞEM BİR EĞLENCE ALKIŞI HAKEDİYOR The Bodyguard”dan (1992) “Ucuz Roman”a (1994) uzanan referanslarıyla fazlasıyla 90’lar nostaljisi yaşatan melez aksiyon-komedi keyif veriyor. İsmi ve posteriyle bunlardan ilkinin çalıntı yeniden çevrimi ya da yan bölümü izlenimi bırakmasından yara almayıp, bunu anlamlı bir eğlenceye malzeme ediyor. Patrick Hughes memuriyet yaparak ...
    Devamını oku
    Amir Han
    Amir Han

    Takipçi 452 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    8 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Aksiyon ve komedi dolu bir film. Ryan Reynolds son dönemin parlayan yıldızlarından. Samuel Jackson zaten yılların tecrübesi. Çok iyi bir ikili oluşturmuşlar. Salma Hayek'in rolü ise neredeyse yoktu. Film eğlenceli tavsiye ederim.
    pembeoje
    pembeoje

    Takipçi 330 değerlendirmeler Takip Et!

    4,5
    30 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    harika bir film.. çok eğlenceliydi.. Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson muhteşem bir ikili olmuş....

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Detaylar

    Ryan Reynolds'un Samuel L. Jackson'ı taşıdığını gösteren film posteri, Kevin Costner'ın Whitney Houston'ı taşıdığı "The Bodyguard" filmi posterinin bir parodisidir.

    Detaylar

    Samuel L. Jackson ve Gary Oldman'ın birlikte rol aldıkları üçüncü filmdir. Daha önce "True Romance" ve "RoboCop" filmlerinde birlikte çalışmışlardı.

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı Pinema
    Yapım yılı 2017
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 2 başlık
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.

    Yorumlar

    • sipru
      ben 6 puan verdim oda aksiyon sahneleri için yoksa dört dörtlük bir film değil
    • UGUR-TAZEG?L
      2017 YILININ EN İYİ AKSİYON KOMEDİ FİLMİ 4X4 LÜK MUHTEŞEM BİR EĞLENCE ALKIŞI HAKEDİYORThe Bodyguard”dan (1992) “Ucuz Roman”a (1994) uzanan referanslarıyla fazlasıyla 90’lar nostaljisi yaşatan melez aksiyon-komedi keyif veriyor. İsmi ve posteriyle bunlardan ilkinin çalıntı yeniden çevrimi ya da yan bölümü izlenimi bırakmasından yara almayıp, bunu anlamlı bir eğlenceye malzeme ediyor. Patrick Hughes memuriyet yaparak belki de son dönemde gördüğümüz en keyifli ve uyumlu ‘iki kafadar komedisi ikilisi’nin çıkışına öncülük yapıyor. “Gerçek Yalanlar” (“True Lies”, 1994), “A Smile Like Yours” (1997), “İyi Olan Kazansın” (“This Means War”, 2012) gibi melezlikte sınırları zorlayan işlerle bağlantı kurarken Avrupa’da çekilmiş aksiyon sahneleriyle de göz dolduruyor. “Belalı Tanık”, akıcı bir popcorn sineması örneği. Bunun altını doldururken de beyaz-siyahi Amerikalı ikilileri arasında ‘Cehennem Silahı’ ve ’48 Saat’in yarattığı ikililere ilginç bir ekleme yapıyor. Reynolds’ın “Deadpool”daki, L. Jackson’ın “Ucuz Roman”daki karakterine göndermeleri bir yana, Whitney Houston’ı andıran Elodie Yung da her şeyin tuzu biberi gibi… Hayek’in varlığı ise 90’ların atmosferini canlandırmak için nokta atışı bir tercih olmuş. Kahkaha ve aksiyon vaadiyle izlenen “Belalı Tanık”, gerçek bir yazlık eğlence.İlk bakışta The Bodyguard filmini tiye alan bir parodiye benzeyen, ancak özünde benzer dinamikleri daha nitelikli şekilde değerlendiren The Hitman’s Bodyguard / Belalı Tanık filmi, Deadpool filminde komedi yükünü tek başına sırtlanan Ryan Reynolds’ın, Samuel L. Jackson eşliğinde nasıl vites arttırdığını gösteriyor. Filmden keyif aldığı her halinden belli olan Jackson’ın aynı neşeyi izleyiciye doğrudan aktardığı The Hitman’s Bodyguard, biraz da Russell Crowe ve Ryan Gosling’li The Nice Guys’ı hatırlatıyor. Komedinin dolu dolu aksiyonla birleştiği, ancak aksiyonun da tadında bırakıldığı film, keyifli bir film izlemek isteyenlerin beklentilerini tümüyle karşılıyor.
    Back to Top