Hülya Kizil B
24 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Arkamızdan atlı kovalıyormuş gibi her şeyin hıphızlı geliştiği filmi izledik. Sırf o köle oluşları ve arena da dövüşerinden bile ayrı bir film oluşabilir. Ki Gladyatör öyle oluşmuş zaten. Her şey aşırı hızlı ilerliyor. Hele o ölüp bittiği prensesin hiçbir güzelliğinin olmayışı... O dişler o at surat... çok mu arandı acaba? nerde Truvadaki Helen , diğer filmlerdeki prensesler nerde bu?? Herkülün annesi bile çok çok daha güzeldi. Birde madem Tanrıların oğlu daha çok doğaüstü güçleri gözler önüne sermeliydiler. Şimşekten kılıcına geçen güç gibi pek çok sahne bulunmalıydı bence.
Şimdik filmin isminin Herkül olduğuna görebilceğiniz 3 sahnede inanabilirsiniz..onun dışında tamamen Spartacus umu izliyorum diye içinizden geçirebilirsiniz....Genede akıcı bir filmdi....dövüş,arena,savaş sahneleri göz dolduruyor..Herkülde bizim Kıvançın bol kaslısı yane :)