Altıncı His

Ç. Sid
Ç. Sid

31 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Gerilimi tam da hissetmek istediğim gibi yaşatan (gece tam gece izlemelik), izlenirken verilen vaktin kaliteli geçirilmesini sağlayan, en önemlisi de son 3-4 dakikada muhteşem bir ters köşenin yapıldığı, izlerken sonunun tahmin edilemediği harika bir film. Özellikle küçük çocuğun oyunculuğu da enfesti, mutlaka izlenmeli
Dogukan Eren
Dogukan Eren

6 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi sürpriz son filmi, izlemeyenler o kadar şanslı ki, tek kötü yönü bir kere izlenebilmesi, keşke unutup bir daha izleyebilsem
Safak Güler
Safak Güler

26 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Filmi izlerken, 40 dakikadan sonra bir anda kadın geçti arka plandan, dedim acaba korku filmimi ben çok korkarım, yıllar önce izlediğim filmler bile aklıma gelir bir anda ve o gece uyuyamam o derece tamam devam edelim bu dakikadan sonra korku filmine dönmez herhalde diye google'da hemen araştırdım , korku değilmiş, gerilim ağırlıklı vallahi gerim gerim gerildim.Küçüklüğümü hatırlattı bana, bende geceleri lavaboya gitmeye çok korkardım, ölüler kısmıda beni ağlattı. Küçükken bir akrabam bize her gelişinde pasta getirirdi, ve ben hep onu beklerdim misafirliğe gelsinde pasta getirsin diye, durumumuz iyi değildi pasta alıcak para nerde var... çok mutlu oluyordum o geldiğinde, daha sonra akrabamın ölüm haberi geldi, rüyalarıma girip bana pasta getiriyordu, çok ağlattı film beni bugün.
Asiye Gamze ÖZER
Asiye Gamze ÖZER

15 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Her şey bir yana bir çocukla nasıl iletişim kurulur bunu çok güzel anlatmış. Ayrıca hayalet olarak çocuğun karşında çıkan insanların gayet insan görünüşü içinde olması filmi daha anlamlı kılmış bence. Çok beğendim.
arwen
arwen

4 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Başta önyargılıydım. Aman hayaletler aman gece gece izlenmez falan derken kendimi bir an filmi izlerken buldum ve kendimi o kadar kaptırmışım ki bir ara filmin kalan süresine baktım ve son dakikalar olduğunu gördüm o kadar güzel bir filmdi ki biteceğini görünce hüsrana uğradım.. özellikle sonu dumura uğrattı beni o neydi öyle izlemek isteyipte karar veremeyenlere tavsiyem mutlaka izleyin sonrasında iyi ki izlemişim diyecek ve belki de bir kez daha izleyeceksiniz çünkü ben öyle yaptım.☺️
Sude A
Sude A

11 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Zaman ayırıp izlenmesi gerekn bir film . Bir solukta izleyeceksiniz emin olabilirsiniz. Harikaaaaaaaaa
Zeynep A
Zeynep A

10 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Filmi birkaç saat önce izledim adını çok duymuştum
Hatta şurda burda birkaç sahnesini izmemiştim
Sonunu da bilmeme rağmen bugün oturup baştan sona izledim ve beni çok etkiledi
Mutlaka izleyin ve izlettirin
SE A.
SE A.

25 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Her sahnesi keyifli ve sürükleyiciydi. Film baştan sona heyecan vericiydi, sürekli merak uyandırmayı başardı. Ve final efsaneydi. İzleyin izletin :))
Gamze P.
Gamze P.

1 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
izlediğim diğer en iyi filmler şuanda uçup gitti aklımdan, beni benden aldı,sarsıldım, bayıldım harika...
ygemici
ygemici

12 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
harika bir filmdi.fazla yoruma gerek yok.izlemediyseniz vakit kaybetmeden izleyin.
şüheda nur i.
şüheda nur i.

2 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
bu filmi evimde ablam ve kuzenlerimle birlikte muhteşem,başyapıt olabilecek derecede güğrusu şu ölülerden küçükken izlediğim için korkmuştum gece ışık açık uyumuştum ama film bir bittikten sonra sonunda ne olduğunu anlayana kadar bir film süresi kadar vakit geç yeniden evlendiler diye düşünürken yorumlara baktık ve meğer bruce wills ölüymüş.yani karışık ama muhteşem bir izlemeden yorumlara bakmasanız daha iyi yoksa bir anlamı kalmıe izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum.
cavo
cavo

12 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Filmin sonunda sinemada mısırı yerken şaşkınlıktan ağzımdan düşürdüğüm film... uzun uzadıya anlatılabilir, ama gerek yok, izlemek yeterli çünkü. yönetmenin ve dünya sinemasının şüphesiz en iyi birkaç filminden biri...
Mustafa S.
Mustafa S.

8 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Haley Joel Osment olurda guzel olmazmı bu cocuk bılım kurgu için dogmuş süper bir film yapay zeka filmide war onuda ızlemenızı tavsıye arada ölü ınsanlar görüyorum ölduklerını bile bılmıyorlar.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

6 Eylül 2012 tarihinde eklendi
sadece iyi bir film değil başyapıt 10/10
kemerlee
kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Muhteşem atmosferi, kusursuz oyuncu performansları, zeki diyalogları dumur eden finaliyle türünün en iyi örneği ve büyük bir başyapıt. Özellikle hayletli filmler için altıncı histen öncesi ve sonrası olarak nitelendirmekde mümkün.Bu filmden sonra hiçbirşey aynı kalmadı.