Self/less
3,6

umut_horace
umut_horace

17 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Film iyi ve izlenir.. bunu şu anda vizyondaki filmlerin kalitelerine bakarak çok net söyleyebilirim. Kurgu, senaryo çok güzel... aksiyon düşük düzeyde ama sürekleyici... dediğim gibi sinemaya gidecekseniz eğer bu filme gidilir... 10 üzerinden 7-8 arası puanım
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

18 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Tarsem Singh’in Eiko Ishioka olmadan gerçekleştirdiği son filmi Self/less vizyonda.

Yapay zeka, bilinç aktarımı, dna kodlarının değişimi, klonlama konularının beyazperde ekranlarından günlük hayatımızda kanlı canlı örneklerini görmeye hazırlandığımız bir dönem içerisinde olduğumuz malum. Tüm bu konulara ek, adalet ve vicdanı merkezine alan film, gözünüzden kaçmasın.
cmalgac
cmalgac

3 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Evet türü kesinlikle dram! Film tam bir dram, fragmanına göre bilim kurgu dersiniz ama işlenilen konu bir dram. Modern dünyanın dramları kaybolan benliklerimiz tarafından teknolojik olarak yaşanacak. İyi seyirler.
Comanchero
Comanchero

28 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Filmin birçok yerine enteresan sürprizler yerleştirilmiş ve bu sürprizler de filmi sıradan ve vasat olmaktan kurtarmış. Damian'ın arkadaşı Martin ile ilgili sürpriz, Albright ile yaşlı profesör arasındaki ilişki gibi şaşırtıcı senaryo geçişleri filme lezzet katmış.
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

15 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
İlgi çekici konusuyla bilimkurgu ve aksiyon türündeki film, insana "Böyle bir durumda ben ne yapardım?" sorusunu sorduruyor. Aksiyon sahnelerinin temposu her ne kadar düşük olsa da, gizemi sayesinde kendini sonuna kadar izletmeyi başarıyor. Ryan Reynolds'ın tek başına götürdüğü oyunculuk performansı da oldukça başarılı. Ancak harika bir bilimkurgu temasıyla başlayan hikaye, bir süre sonra sıradan, klişe ve jenerik bir kaçma-kovalamaca aksiyonuna dönüşüyor. Sonuç olarak; sunduğu fikir ve akıcılığıyla tam anlamıyla çerezlik, keyifli bir seyirlik.