Çok eğlenceli bir filmdi. Uzun zamandır bir türk filminde bu kadar eğlenmemiştim. Bir demet tiyatro espirileri tadında güzel espiriler vardı. Diyaloglar çok akıllıca yazılmış. Faruk karakteri bazen abartıya kaçmış ama yine de filme gölge düşürmemiş. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
hükümet kadın 2 ismiyle çıkınca devam filmi zannettim ama ilkiyle aynı hikayeye sahip. ilki beğenilmedi şimdi de buna bakın beğenecek misiniz? der gibi bişey olmuş, güzel kelime oyunları ile eğlenceli ama bence kendini tekrar ettiği için sinemaya gitmeye değmez
Klasik osmanlı ve din kötüleyici kemal sunal filmleri gibi, milleti ayrıştırıcı, kin ve nefret körükleyen bir film. Bilim, teknik, kültür sanat, korku veya gerçek hayata dair hiç bir şey yapılamayan sakpalan birşey olmuş. Ecnebilerden beklenen tarz bir film.
Ben filmi çok beğendim ilk filmin aksine komedi dolu bir film olmuş, Filmin bir çok yerinde bolca güldüm en beğendiği sahne ise kız isteme sahnesi kesinlikle izlenmesi gereken bir yerli yapım.