Bol zaman ayırarak izleneceğini düşünmüş ki Tarantino abimiz film 3 saate yakın. Ki tam ideal bi zaman olduğunu düşünüyorum. Çünkü izleyiciye tahmin için yeterli zamanı sunuyor sahne geçişlerinde. Zaten film altı bölüme ayrılmış aynı bir kitap okur edasıyla filmi izliyorsunuz. Bazıları Tarantinonun izledikleri en kötü filmi olduğunu yazmış. Kesinlikle katılmıyorum seyir zevki epey yüksek bir film. Tarantino önüne malzemeyi hazır koymaz zaten sen toplarsın. Bu da o tarzda bir film. İzleyeceklere iyi seyirler
Tarantino'nun yönettiği bir flimin kötü olna ihtimali düşünülemez bile. İnanılmaz derecede saran senaryosu ve replikleriyle iyi bir iş olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
The Hateful Eight son yılların en iyi filmlerinden biri. Zincirsiz den sonra yine bir western filmi yapan Tarantino yine bu işi becermiş. Film sizi başından sonuna kadar sürükleyip götürüyor. Zekice kurgulanmış diyalogları ve detayları gerçekten inanılmaz. Filmin başları biraz sıkıcı olsada ilk 30 dakikadan sonra film açılıyor ve size sımsıkı sarılıp sonuna kadar kendini izletiyor. Oyunculuklar yine en üst safhada. Özellikle Samuel abimiz döktürmüş. Kısacası baştaki kısım fazla uzatılmasaydı tarihin en iyi filmlerinden biri olabilirdi. Ama böylede kesinlikle izlenmesi gereken ve gayet güzel bir film. Nokta
Tarantino'nun en iyi filmlerinden biri bence. Bir Tarantino filminden ne isterseniz bu filmde mevcut. Eğer daha önce Tarantino filmi izlemediyseniz ve olayların nasıl gerçekleşeceğini bilmiyorsanız sıkılabilirsiniz ama bence beklemenize değecektir. Biraz sabırlı olun zaten film kendi kendine akmaya başlıyor.
Filmin ilk 1 saatine dayanabilirseniz ki bu çok zor filmin ne olduğunu ve nekadar kalite koktuğunu sonunda anlayacaksınız. Kesinlikle muhteşem bir başyapıt. Oyunculuklar muhteşem ötesi...
Film gerçekten çok güzel gerek klasik Tarantinonun ustaca geriye dönüşleri karakterlerin güzel laflamaları filmin atmosferini kan ve şiddet sahnelerini iyi ayarlamasını ve son olarak spoiler: kadının asılma sahnesini çok beğendim
Filmin ilk çeyreği biraz durağan geçse de sahnelerdeki başarılı diyaloglar sizi filmin içinde tutacak emin olun.Geri kalan kısım zaten sizi alıp götürecek.Asla pişman olmazsınız izleyin :)
Filmin muhabbetlerine sıkıcı diyenler olmuş. Evet, ilk başta sıkıcı fazla sohbet sıkabıliyor ancak film ilerledikçe ve yapılan entrikaları görmeye başladıkça sizi içine alıyor. O yüzden ben; filmden anlayan , gerçek bir film tutkunu olan herkesin bu filmi severek izleyeceğini düşünüyorum.
Tarantino sinemanin garip adami. 2 saat 48 dakika nasil gecer acaba diye dusundurmeyen tek yonetmen sanirsam film boyunca eksilmeyen bir diyalog zincirini bu kadar basarili ve fazla sikmadan anlatmak kolay is degildir ama adam beceriyor. Cekimler olsun( ozellikle panavision 70mm etkisini dis mekan sahnelerde hissettiriyor) muthis bir hava katmis filme muzikler yerli yerinde ve oyunculuk ise tavan. Sonuc olarak tarantino yine karsimiza bol diyaloglu bol kanli bir film daha cikarmis ve bizede izlemek duser. 9/10
açıkçası itiraf etmem gerekirse ilk 30 40 dk gözlerim kapanıp kafam düşer gibi oldu fakat filme tam bağlantı sağlandıktan sonra nasıl geçtiğini anlamadım vede sinema salonundan çıktıktan uzun bir süre sonra bile etkisini üzerimden atamadım muheteşemdi...
Tarantino filmlerine "klasik Tarantino filmi" demek artık klişe haline geldi. Ancak ne yazık ki yine aynı şekilde başlayacağım. "The Hateful Eight" tam bir Tarantino filmi, bir "yönetmen" filmi. Eleştirilerin pek çoğunda vurgulanan "çok uzun, sıkıcı, ağır ilerliyor" özellikleri tam da bu yüzden. Pek çok hayranı olması ve bu kadar başarılı bir yönetmen olarak taçlandırılması da bu yüzden. Yani aslında çok yeni bir durum yok. Diğer filmlerine tarz olarak benzeyen, hatta neredeyse hepsinden bir parça bir şeyleri toparlayıp yazdığı ve yönettiği bir toplama film. Oyuncular harika, ekip olarak çok uyumlular. Fikir eğlenceli, mekan kullanımı, kurgu çok başarılı. Senaryo muhteşem zaten. Filmin en güçlü tarafı büyük ihtimalle. "Django Unchained"in ardından yine sapına kadar bir western ile karşımıza çıkıyor Tarantino. O kültüre oldukça hakim öteden beri. Bol şiddet içerikli, bol kanlı bir film. Alıştığımız üzere.