rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
20 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Senenin en büyük sürprizi belki de. Hakkında yapılan yorumları, kritikleri okumadan izleyin. Rahat bir kafayla, hatta belki konusuna bile bakmayın filmin, yalnızca afişteki görüntü olsun aklınızda. Beklentilerinizi yüksek tutmayın demek istiyorum. Ki ondan sonra "şöyle dendi böyle dendi ama çok bir olayı yokmuş" gibi külliyen katılmadığım yorumlar yapma şansınız da azalmış olur, filmden de daha fazla keyif alırsınız. İki "efsane", uzun yıllar unutulmayacak oyuncu performansı Simmons ve Teller'dan. Senaryo eleştirilmiş ancak ayan beyan eksiklikleri, yanlışlıkları yok. Konusu ve genel dokusu olarak bayağı bir "Black Swan"ı anımsattı bana. Bir insanın sınırlarını aşma süreci. Simmons'ın sonlara doğru yaptığı iki dakikalık o konuşma. Üzerine ciltler dolusu kitaplar yazılmayı hak eden, o iki dakikalık konuşma. Filmin içine girebilir iseniz, Andrew ile birlikte "hissedeceksiniz". Akademi Ödülleri'nden eli boş dönmesini istemediğim filmlerden biri. Mutlaka görmek gerekiyor.
Tek kelime ile muhteşem ,kurgusu temposu kusursuz oyunculuklarıyla yılın en iyi filmlerinden diyebilirim.Özellikle Miles Teller müthiş, önümüzdeki yıllarda iyi yapımlarda kendisini görmeye devam ederiz umarım.J.K.Simmons ise oyunculuğuyla adeta şapka çıkartıyor.Herkese tavsiye ederim.spoiler: