Çok kötü yapılmış Minecraft atmosferini yerle bir etmiş özellikle sert bir adamın gay bir karakter gibi oynatılması saçma sapan hikaye oluşturulması kötü olmuş, bence animasyon olarak yapilmaliydi spoiler:
Merhaba, Filmi 10 yaşındaki oğlumla beraber seyrettim. Kendi yorum ve düşüncelerimi yazmak istiyorum. En azından bunları bilerek gidersiniz.
1- Steive karakterinin sürekli popolarına zoom var ve sürekli kıvırtarak yürüyor. 2- Diğer erkek karakterin üzerinde pembe mont, pembe tisört var. 3- Bir uçuş sahnesinde bu iki karakter birbirlerine ters bir şekilde tutunuyor. Biri digerinin bacak aralarından kameraya bakıyor.
Bütün bunların çocukların şuur altına eşcinselliği pompalamak için kasıtlı olarak yapıldığı belli oluyor.
bu oyunu küçüklüğümden beridir oynuyorum hayatımda oldukça önemli bir yeri var. bu filmi live action olarak yapmak kimin fikriyse kafasını çok seviyorum. yeni senaryo yazmak yerine minecraft story mode senaryosunu daha gelişmiş animasyonlarla çekebilirlerdi. elimden gelse hiç yıldız vermicem yarım yıldız bile hak etmiyor
filmi az önce izledim ve rezaletti, sekans hataları çekim hataları animasyonlar, düşme sahnelerinde yeşil ekran o kadar çokk ve iğrenç kullanılmış ki aktörlere bağlanan ipler resmen çıplak gözle görülüyor hatta filmin son kısımlarında after effect karaktelerı canlandıran insanların after effectsiz halleri bile görünüyor. Yıllardır o kadar film izledim kendimi film gurmesi olarak görüyorum ama bu film gerçekten sahne çekimleri efektler animasyolar berrrrrrrrbattttt. Filmin hikayesi güzel olabilir oyundan uyarlanmış olabilir ama mojangın veya diğer moderatörlerin yaptıkları animasyonlar bile daha güzel resmen bir sektörle dalga geçilmiş gibi...