Real Yagiz
1 değerlendirme
6 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Bana göre nefret gerçekten abartılı. Bence aileler için uygun, güzel ve heyecanlı bir film. Ben özellikle domuza Technoblade'in tacı takılmış olması beğendim.
Film çok iyi bende yanı zaman da Minecraft oynuyorum hem de bir Minecraft mod ve plugin geliştiricisiyim fragman filan izlediğim de film çok kötü görünüyordu ama sinamada izlediğim gayet iyidi aktörler filan çok iyi uyum sağlamışlar Minecraft evrenine bu filmin 2 cıkar film yarım kalmış çünkü
Bence çok güzeldi birçok arkadaşımla beraber gittim.Onlarda çok beğendi.Ben bir daha gitmeyi bile düşünüyorum.Filmi İngilizce bekliyordum.Türkçe dublajlı görünce şaşırdım.Kesinlikle öneririm.
Oğluşum çok beğ beğenmedim değil. Kahkaha bile attık izlerken.. O gunden bugune Minecraft yukari Minecraft aşağı. Hayatımızın her yerinde. Bu arada bi sır vereyim Benim küçüklüğümde bile vardı bu ikinci bahari Minecraftın...