Hesabım
    Meleklerin Mucizesi
     Meleklerin Mucizesi
    4 Nisan 2014 Sinemada | 1s 25dk | Komedi, Romantik
    Yönetmen Biray Dalkıran
    |
    Senarist Nur Türkşen, Alev Toprakoğlu Uzma
    Oyuncular: Hakan Türkşen, Gaye Gürsel, Cem Kılıç
    Üyeler
    3,5 147 Puanlama, 4 Eleştiri
    Beyazperde
    1,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Geçmişin gölgelerinden kurtulamayan ve kendini bir türlü affedemeyen Hakan'ın sıkıntılarla örülü hayatı, bir meleğin hayatına girmesi sonrasında mucizelerle tanıklık etmeye ve hızla değişmeye başlar. Nur Türkşen'in yapımcılığını üstlenip senaryosunu Alev Toprakoğlu Uzma ile birlikte yazdığı, en son Peri Masalı filmiyle kamera arkasına geçen Biray Dalkıran'ın yönetmenliğini yaptığı film romantik komedi türünde. Başrollerini Hakan Türkşen ile Gaye Gürsel'in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Ayşen Gruda, Altan Erkekli ve Cem Kılıç gibi isimler yer alıyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    1,5
    Kötü
    Meleklerin Mucizesi

    Bir mucize gerektiği kesin...

    Yazar: Melis Zararsız
    Meleklerin Mucizesi bu hafta vizyona girdi. Yönetmeni Biray Dalkıran’ın geçtiğimiz hafta da bir filmi vizyona girmişti (Peri Masalı), hatta kendisi şu an da yeni filminin setinde, Kıbrıs’ta; bu ara epey verimli bir döneminde anlaşılan.Peri Masalı’nın eleştiri yazısında çok güzel bir film olabilecekken, cımbızla çekilip çıkartılacak küçük hata/eksikleri olduğundan dem vurmuş, açıkçası artık profesyonel olduğunu düşündüğüm bir yönetmenin işi olduğu için, daha iyi bir film beklediğimden, hayal kırıklığına uğradığımı anlatmaya çalıştığım bir yazı yazmıştım. Eğer Meleklerin Mucizesi’ni daha önce izleseydim, mutlaka ve mutlaka Peri Masalı’na daha olumlu bakar, Peri Masalı daha sonra çekilmiş olsaydı, yönetmenin filmlerinde gelişme olduğunu düşünürdüm. Fakat maalesef Meleklerin Mucizesi, birkaç adım geri atmanın da ötesinde, gerçekten başarısız bir yapım.Kişisel gelişim konusunun tavan yaptığı

    Fragmanlar

    Meleklerin Mucizesi Fragman 1:44
    Meleklerin Mucizesi Fragman
    22.820 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyonda Film Bereketi!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    3 Nisan 2014 Perşembe
    Tatili Sevmeyen Yönetmenden İki Yeni Film Birden!
    Haberler - Sektörden
    7 ay ara ile iki ayrı filme imzasını atan Biray Dalkıran'ın çalışmaları birer hafta ara ile vizyona girecek.
    17 Mart 2014 Pazartesi
    Pek Yakında: Meleklerin Mucizesi
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Romantizm rüzgarlarının eseceği umut dolu film Meleklerin Mucizesi önümüzdeki ay vizyonda olacak.
    11 Mart 2014 Salı

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Serkan D.
    Serkan D.

    Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    19 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Yapılan eleştiri sanki çok ağır olmuş... Hatta bi ara filmi izlemeden Hakan Türkşen düşmanı birisi olarak düşündüm... Filmi izledim, izlediğim seansdada sinemedaki neredeyse herkesin yüzünde tebessüm ve gülücükler ile sinemadan ayrıldık.. Hakan Türkşen i bir çok dizi ve filmlerde arka ve yan rol lerde zaten görüyorduk.. Bu film de ise başrol de karşımıza çıktı, Üstlendiği rolüde başarılı bir şekilde ...
    Devamını oku
    Cüneyt İ.
    Cüneyt İ.

    Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

    4,5
    6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Eşimle gidip beraberce seyrettik. Keyifli bir film olmuş. Mucizelere inanıyorsanız size çok şey anlatır. Filmi yapanların yolu açık olsun.
    Kenan K.
    Kenan K.

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    6 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    Eşimle izlemeye gittim o da beğendi bende beğendim, bence güzel bir film, eleştirilecek yönleri olabilir fakat emeğe saygı ile ve yerden yere haksızca vurmadan yapılabilir.
    Ibrahim Y
    Ibrahim Y

    2 değerlendirmeler Takip Et!

    1,0
    7 Eylül 2016 tarihinde eklendi
    Film gerçekten çok başarısız. Beyazperde sıralamasında ki yerini kesinlikle haketmediğini düşünüyorum.

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Oyuncular ve Rolleri Hakkında

    Cem Kılıç canlandırdığı Deniz karakterini kendisine bir hayli uzak bir karakter olarak yorumluyor ve ekliyor: ''Deniz, kadınlara fazla değer vermeyen, günü birlik yaşayan bir karakterken, filmin ortasında birden duvara toslamış gibi aşık oluyor ve kadınlara farklı yaklaşmaya başlıyor.”

    Oyuncular ve Rolleri Hakkında

    Başroldeki oyunculardan Gaye Gürsel filmin hikayesinin kendisine umut verdiğini belirtiyor. Herkesin zor zamanlar geçirdiği ve bunun sadece kendi başlarına geldiğini zannettiğini dile getiriyor ve filmdeki karakterlerin deneyimlerini görmenin izleyende olumlu bir etki bırakacağını düşünüyor.

    Oyuncular ve Rolleri Hakkında

    Filmin başrol oyuncusu Hakan Türkşen ise filmin çekimlerinin iki yılda tamamlandığını ve ortaya çıkan filmin eğlence ve neşe dolu bir yapıt olduğunu belirtiyor.

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Özen Film
    Yapım yılı 2014
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 3 başlık
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2014, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2014.

    Yorumlar

    • Finans M.
      Arkadaşlar yazdıklarımızı iyi okuyun ben hayatımda böyle birşey görmedim. FAcbookta Molvin Paydin diye biri var ne tahmin yapmışsa hepsini kazandırmış. Binlerce takipçisi var yemn ederm bedavaya kazandryoor Profil resmnde paralar var ismi Molvin Paydin aratp blun gözlernze inanamayacaksnz
    • ilker D.
      yorumlara bakıyorumda senaristin galayı gidenlerden tesadüfen öğrendim demesi kadar komik bişey olamaz, birilerininde senaristin şöyle bir yorumu var demeside işin içinde ne oyunlar olduğunu gösteriyor.. biraz saygı Türk sinemasına !
    • Ercan Y.
      Ben izledim, gaye gürsel ve dilek serbest hayranıyım :)
    • Kenan K.
      Eşimle beraber izlemeye gittik o da beğendi bende beğendim, gereksiz saçma yorumlar yapıldığını görüyorum hatta senaryo benim bile diyen var :) emeğe saygı, Türk sinemasına destek verelim diyeceğim ama nerde..
    Back to Top