Ilknur S.
1 değerlendirme
3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
süper tek kelimeyle..sinema da cok film izledim ama ilk defa insanların film bittikten sonra alkışladiklarina sahit oldum. tebrik ediyorum Mahsun Kirmizigul u. Aziz karakteri cok başarılı 10 uzerinden 10 :)
verdiğim para sonuna kadar helal olsun mükemmel Mahsun Kırmızıgülü ayakata alkışladım adamın kendi filmi olmasına ragmen kendini asla ön plana çıkartmamış yönetmenim diyen adamlara taş çıkartır....10 numara 5 yıldız emeklerine sağlık..
Dun izledim filmi cok guzel cok etkileyiciydi 10 yildiz olsa da 10 yildiz verseydim film sonunda herkes alkislamaya basladi turk sinemasina kazandirilan harika bir film burayada ilk defa yorum yaziyorum dayanamadim bu film seyirci rekoru kirmali diye dusunup yorum yazmak istedim
mahsun hocam ne ettin be kardeşim güldür güldür güldür bu nasıl bi espiri anlayışı nerden buldun bu kadar kaliteli lafları inanılmaz süpeeeeeeeeeer deki siz çok güldünüz ah ah ah aziz bu nasıl bi oyunculuk mükemmel mahsun hele sen o şaşı gözler inanılmaz çekimler inanılmaz doğa süper atlar allah aşkına o atı azize nasıl alıştırdınız hele kentler sanki 50 yıl öncesi o eski arabalar evler giyim haydin yeter ağla babam ağla ağla paşam ağla tüm salon eskişehir kanatlı da ayakta alkışladı ne diyem hepinize tşk nice başarılara
Sinemada yayınlandığı ilk gün mahsun'un filmi olmasından dolayı hiç sorgulamadan seyrettim. Mahsun güvenimi boşa çıkarmadı. Filmi çok beğendim. İzlenmesi gereken çok güzel bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.
muhteşem bir hayat hikayesi. öyle ki, kendinden çevrenden ve ülkenden bir parça görüyorsun,benliğine işliyor adeta, gülerken dahi bir hüzün oluşuyor, ağlarken buruk bir tebessüm. kelimeler kifayetsiz ama herkes aynı şeyi göremeye bilir. aynı pencereden bakıp aynı şeyi görememek gibi. kısacası tüm ödülleri hak eden bir film. yine sanat patlaması tebrikler kırmızıgül ve tüm ekip
SON YILLARDA İZLEDİĞİM EN GÜZEL FİLMDİ ÇEKİM KALİTESİ VE MÜZİKLER İNANILMAZ GÜZELDİ HİKAYE ÇOK İYİ ANLATILMIŞ VE AZİZ KARAKTERİ MÜTHİŞ YANSITILMIŞ İZLEYİCİYE MAHSUN KIRMIZIGÜLÜN EN İYİ FİLMİ BENCE DİĞER FİLMLERDEKİ KALIPLARDAN ÇIKILMIŞ VE SÜPER FİLM ÇIKMIŞ ORTAYA MUTLAKA GİDİP İZLENİLMELİ
Süper olmuş oynayanların emeği geçenlerin eline sağlık böyle filmlerin devamı dileğiyle görüntüler muhteşem zaten son 10 dakika gözünüzden yaşlar eksik olmaz keyif alıyorsunuz gülüyorsunuz tek kelimeyle muhteşem helal olsun Mahsun Kırmızıgül