Jurassic World: Yıkılmış Krallık

Ankarali0606
Ankarali0606

21 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Film güzeldi görsel efektleri mükemmeldi ama Jurassic World t gibi bol aksiyonlu değildi ilk yarısı güzelken ikinci yarı ağır yavaştı aksiyon azdı bunun için puanım 4/5
bunyamin29
bunyamin29

9 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Film genel olarak bize güzel vakit geçirtti.İlk filmi izlemedik aslında bu filmde ilk filmle ilgili şeyler vardı ama bu filme odaklandık ve baştan sona heyecanlı güzel bir film olmuş..
murat c.
murat c.

10 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Merhaba filmsever arkadaşlar. Aralarda spoiler var dikkat edin.Filmin ilkyarisi dante Yanardagi,İkinci yarısı amistad filmi gibi dersem seyredenler anlar ne demek istediğimi . Yanardağ ın fendi,dinazorlari yendi diye başlayalım. Gerçi yendi derken öldüler anlamında değil. Beni dinazorlardan çok Yanardagin heybeti büyü ledi dersem yalan olmaz kendi adıma, dinozorlar gene bildiğimiz dinozor lar gene kaç kovala misali. beni en çok filmin ilk yarısı büyüledi, İkinci yarısı bildik jurassic parkın ilk bölümünü n finali gibiydi sanki görkemli bir satoda kovalama sahneleri saklambaç ebeleme oyunu gibiydi dersem yalan olmaz. Büyüleyici bir ilkyari bölümünden sonra kasvetli bir satoda dinazorlarla baskarakterlerin saklambaç oyununa dönüyor. Yakalarsam ebe dermişim. Spielberg de lucas ın starwarsdan ekmek yediği gibi oda jurassic parktan yiyor. Heyecanlı bir ilkyari bildik bir İkinci yariyla film bitiyor, İlk önce yanardagdan kaç , Sonra yanardağ dan beraber kactiginiz dinazorlardan kaç :-)) guzelmi Evet ama maçın sonu ,oyuncular dağılsın. Iyi seyirler.