Pek Yakında
3,6

sinaninci
sinaninci

16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Gerek konusu gerekse oyunculariyla mukemmel bir film. Herkese tavsiye ederim. Beklentinizi sadece bir komedi filmi izleyecekmis gibi kurmayin. Bu ve benzeri filmlerin Turk Sinemasina buyuk katkilarinin olduguna inaniyorum. Emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. Umarim filmin devami gelir.
Body F.
Body F.

18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Oncelikle cem yilmaz' i anlamak adinda bir film yaparsa cem yilmaz ilk olarak bu filme gidip sinra bu filmlerin izlenmesini tavsiye ediyorum.Evet cem yilmaz i anlamak kendisi hayatini sadelikle bir roman tadinda bizlere sunuyor hersey cok guzel olacak la baslayan pek yakinda yla devam eden seride gora arog ve yahsi bati filmleri tam komedi digerleri ise tabiri caizse ki caiz olmayabilir ama genede soyleyim basli basina eser niteliginde.ozkan ugurun cikmamis yetenegini ortaya cikartmasi icin ona roller vermesi yahsi bati serif loytumuz besiktasin gururu abimiz zafer algoz pek yakinda filminde de rolunu iyi oynamis ve karaktere hakkini vermis.Cem in eşi rolundeki arzu hanim sanirsam benim i c in filmdeki cemden sonraki bombadir.sebebi gerçekten role yakisan tek insan oymus gibi oynamasi.buda cem yilmaz in bir yetenegi kanimca cunku insanlara rol verirken cok iyi yakistiriyor.atom karinca rolundeki suat abi de filmin sonunda dayak yeme sahnelerinde herkesi kırdı gecirdi ve tam puan aldi.bunlar sadece hani su iy olmamis diyen arkadaslarima birer hatirlatmadir.dikkat ederseniz iyi olmus yada söyle boyle kotu olmus muhabbetini yapma geregi duymadim cunku cem in filmi benim ve benim gibi cem den anlayanlaricin sual gerektirmez aama yinede bir kelime gerekirse soyleyelim baştan assagi senaryo yonetim oyunculuk kalite olarak mukemmel bir film.3 kere izledim cd si ve kitabi ciksin alip esprileri tek tek not edecegim :-D
velat s.
velat s.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Senaryo güzel zaten oyuncularda ozellikle zafer algoz de çok iyi
Duygu ş.
Duygu ş.

31 Ekim 2014 tarihinde eklendi
film hakkında yapılan olumsuz yorumlar çok şaşırtıcı film harika daha ne olsun ki ben cem yılmaz hastası da değilim .Oldukça komikti insanlar yok gülemedim yok sıkıldım gibi yorumlar yazmış- ağlayanlar da olmuş çok ilginç- bütün salon sürekli güldü gülmekten karın kaslarım ağrıdı çok başarılı buldum ben oyunculuklar çok başarılı. İzlenme rekoruyla sürekli başka bir komedyenle(!) yarıştırılıyor o komedyen ve filmi cem yılmazın, filminin tırnağı olamaz bence.
Emir B.
Emir B.

1 Kasım 2014 tarihinde eklendi
öncelikle bu filme gitmeden önce bir stand up komedisi beklerseniz yanılırsınız.ben bunu neşeli hayat filmine gülmek için gidip beğenmeyen kuzenimden biliyorum.bu filme gülmek için değil iyi bir film izlemek için giderseniz yanılırsınız.filmde saçmalıklar vardı.özkan uğurun ağzıyla çıkadığı ses ozan güvenin sesi ve araba çarptıktan sonraki bazı olmayacak hareketleri eksi puanı hak etti. ama film gülse birselin komedi dizileri gibiydi.belirli aralıklarla belirli karakterleri ön plana çıkaran.belirli yerlerde ozan güven bazen çağlar çorumlu bazen de cengiz bozkurt ön plandaydı filmde.hokkabaz ve her şey çok güzel olacak tarzında bir filmdi . ama o filmlerdeki gibi bir cem yılmaz yoktu. fundamentals ın fragmanındaki korsan dvd ciyi görünce acaba ondan da bir film çıkmaz mı diyor insan.ben zafer algöz den öyle mükemmel bir oyunculuk göremedim. çağlar çorumlu en az onun kadar iyiydi.çocukal ilgili sahneler biraz abartıydı.ama ben yine söylüyorum iy film için pek yakında ya gidilir.ben recep ivedik 4 üde izledim bunu da. hiç kimse bu iki filmi aynı gösteremez.recep ivedik daha komik pek yakında ise ondan 50 bin kat daha kaliteli bir film.izlemeyenlere tavsiye edilir...
Buket B.
Buket B.

21 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi sağlam espriler var tam bir cem yılmaz klasiği tavsiye ederim gülmek için doğru bir seçim.....
burak s
burak s

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Ben gerçekten fragmana aldanıp izlememiştim ama gerçekten çok güzel film olmuş. Cem yılmaz bence böyle filmleri artırmalı.
mrv.a
mrv.a

3 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Bir Cem Yılmaz filmi vizyona girdiği zaman ya zaman kaybı olursa diye düşünmeden hemen biletimi alıyorum.Tabi ki bu film de belli bir çıtanın üstündeydi ancak beklentimin altında kaldı.Filmin Türk Sineması üzerinden gitmesi güzel, göndermeler başarılı ama hakkını vererek işlenmemiş.Samimi bir hikaye olmaya çalışırken yer yer reklam filmi yapmacıklığı var gibi.Film 130 dakika bence daha kısa olabilirdi örneğin filmin sonuna doğru Cem Bozkurt'un ön plana çıktığı kısımda baya sıkıldım.Ozan Güven,Özkan Uğur'un oynadığı karakterler de çok ilgimi çekmedi açıkçası.Zafer Algöz ve Zerrin Tekindor'un hem oynadıkları karakterler hem de oyuculukları iyiydi.Tülin Özen'i genel olarak beğensem de bu filmde hiç olmamış.Cem Yılmazınkiyse şu zamana kadar oynadığı en uzak karakter herhalde çok yakıştıramadım.Espriler biraz hikayeden bağımsız çünkü filmin konusu drama daha yakın ama yine de gülme ihtiyacını karşılatıyor.Dediğim gibi Cem Yılmaz'dan daha güzel bir film beklerdim ama yine de hayal kırıklığı diyemiyorum.Neticede bir çok yerli komedi filmine göre daha başarılı,gidilmesini tavsiye ederim.
Devrim D.
Devrim D.

4 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Son senelerde izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim, özellikle Zafer Alagöz'ün oyunculuğu süperdi, dopdolu bir film. İleride tekrar izleme ihtimalim çok yüksek.
ibrahim A.
ibrahim A.

4 Ekim 2014 tarihinde eklendi
insan, hayatı yaşarken değil,
Hayatı yaşamaya çalışırken rol yapar...

Film den çıkardığım sonuç bu.
Çok Etkileyici ve içten bir film.
Mesut T.
Mesut T.

6 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Filmi, bayram günü yapılacak etkinlik ararken izlemeye karar verdim, açıkçası reklamı önceki filmlerine nazaran çok da iyi yapılamamış bu film beni tatmin etti, güzel ve basit esprilerle sık sık güldürüyor, senaryo da gayet iyi, CMYLMZ'nin diğer filmlerinden biraz daha farklı olarak günlük yaşam komedi yoluyla aktarılmış, yer yer duygusal sahneler bulunurken bu sahnelerin hemen ardından gelen güldürücü öğe izleyenleri memnun ediyor, kesinlikle öneriririm.
Halis A.
Halis A.

13 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz oynuyor diye filmin komik olmasını beklemek kimisinde hayal kırıklığı yaratırken kiminde de "komik olmasa da güleriz" gibi bir mantık çalıştırıyor sanırım. Sinemada izlerken ortada bir espri olmadığı halde kendince komik bir şey yakalayıp gülmekten yarılanlar gördüm. Hatta Cem Yılmaz'ın ekranda görünmesiyle beraber kahkaha patlatanlar oldu. Memleketimizde izleyici kitlesi gerçekten ilginç. Filme gelince, izlerken aklımdan Cem Yılmaz'ın ve diğer tecrübeli oyuncuların gerçekten çok iyi oynadıklarını ancak bu tarz senaryolarda harcandıklarını düşündüm. Yazık oluyor bu oyunculuğa keşke çok daha iyi senaryolar çıkartılabilse diye geçti aklımdan. Bunları filmi izlerken düşünebilmem filmin, özellikle de ilk yarısının beni içine çekemediğini gösteriyor. Umarım bu başarılı oyuncularımızı daha iyi senaryolarda görebiliriz. Düşük puan verme sebebimse, ortalamayı aşağı çekmek, yoksa film yinede 3 puanı hak eder.
Güler G.
Güler G.

18 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle berbat bir filmdi. Espirileri hep aynı ve aynı mantık goradaki gibi iki ayrı karakter de oynaması, artık güldürmüyor. Ben gittim pişman oldum. CM101MMXI Fundamentals daha güzeldi. Tamamen hayal kırıklığı :((
YuTüpçü #.
YuTüpçü #.

16 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Kaliteli ve ideolojisi olan bir film olmuş. İdeolojisi olmayan saçma sapan filmlerden iyidir. Sanat eseri çıkarmışlar.