Pek Yakında
3,6

Salih A.
Salih A.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Eğer stand up vari bir kahkaha tufanı ise görmek istediğin ya da çıtanı komedi dalında yüksek tuttuysan bu filmden kesinlikle keyf alamazsın.
Ama dram bir bilme en fazla bu kadar gülünebilinirdi. Gülmekse güldük yani.
Konusuyla, oyunculuğuyla çok çok iyi bir film.
Ama pepsi adamın gözüne bu kadar da sokulmaz ki ya. Kola içmiyorum zaten. Hepten iğrendim.
Buket B.
Buket B.

21 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi sağlam espriler var tam bir cem yılmaz klasiği tavsiye ederim gülmek için doğru bir seçim.....
sinema
1 ziyaretçi
29 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Hadi gideyim dedim ve gittim. Tamam Cem Yılmaz güldürür mantığında da değildim. Film için söyleyebileceğim genel niteleme sıfatı "eğretilik" olabilir. Ne yapmak istediklerini tam yapabilmiş, ne de kaçınılması gerekenlerden kaçabilmiş. Bence senaryo konusunda asla acele etmemeli ve 3. gözlere danışmalı Cem Yılmaz.

Tamam Türk sinemasına, Yeşilçam'a saygısını sunmuş. Güzel, ama o eski filmleri izlememişseniz asla anlayamayacağınız esprileri nereye koyacağız. Sadece Türk sinema entelektüelleri mi gülecek bunlara?

Sponsorluk ürünleri eğreti olmuş, melodram eğreti olmuş, güldürüden yukarıda bahsettim. Evet yapmak istediğini anlıyorum, çocukluğumuzun kovboy filmleri gibi; her yaşta nostaljiyle izlenmesini istediği filmler yapmak istiyor ama o filmlerdeki en temel gerçekliği atlıyor; basitlik ve sadelik...

Bir nevi minimalist tarzda döşenmiş ev gibi düşünün bu basitliği; oysa Cem Yılmaz'ın evinde çok eşya var, yoruyor...
Nedret Akkalem
Nedret Akkalem

11 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Film zaman zaman güldürse ve eğlenceli olsada, özellikle ikinci bölümünde gereksiz uzatmalarla sıkıcı olmuş. İlk yönetmenlik denemesinde, çektiği sahneleri atmaya kıyamamış anlaşılan. Seyirciye sanki "hala espriyi anlamadınız mı? Hadi gülün artık..." dercesine sahneleri ve diyaloğları gereksiz uzatmış.
Tural M.
Tural M.

5 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Senaryo zayıf gibi. Aktör oyunları çok iyi (Zafer bey yine spoiler: bok
'tan şeker yapmayı başarmış, Özkan bey bu sefer iyi oynamış). Prodüksiyon mühteşem. Ama film genel olarak olmamış gibi. Kesinlikle ikinci kere izlemeyeceğim, amma izlediğime değmedi diyemem.
P.S. Şahikaları daha çok beğendik, değil mi?
Murat B.
Murat B.

26 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film olmuş. emeği geçen herkesin eline sağlık. filmle ilgili detaylı yorumum sayfamdaki yazımda da mevcut.
Sebahattin U.
Sebahattin U.

31 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Oyunculuk iyi senaryo onun yerini tutmuyor.Bu senaryoyu tutturabilen çok ender oluyor.Ne yazık ki bu filmde tutturamayanlardan.Pek yakında senaro üzerinde çalışmanız gerek.
fatos K.
fatos K.

17 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
birçok kişi beğenmese de benim çok beğenerek izlediğim bir film. Hatta birkaç kez izledim. Ailenizle oturup izleyebileceğiniz, yer yer güldüren, düşündüren, hüzünlendiren bir film. Cem Yılmaz denince neden herkes kahkahalara boğulmayı bekliyor anlamıyorum ki. Samimi sıcacık bir film olmuş. Özellikle Zafer Algöz'ün ve Zerrin Tekindor'un karakterlerine ve oyunculuklarına bayıldım. Tek beğenmediğim Tülin Özen oldu, rolün hakkını veremediğini düşünüyorum. izleyin, izlettirin.
SE A.
SE A.

25 Mart 2017 tarihinde eklendi
Muhteşem bir filmdi. Hikayenin samimiyeti izleyiciye çok net geçiyor. Film boyunca sıkıldığım bir an bile olmadı. Hem eğlenceli hem dramatikti. Çok keyif aldım.
burak s
burak s

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Ben gerçekten fragmana aldanıp izlememiştim ama gerçekten çok güzel film olmuş. Cem yılmaz bence böyle filmleri artırmalı.
Ruhi K
Ruhi K

1 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Birinci bölüm inanılmaz kötü idi.Sabırla 2.bölümü bekleyenlerinin yüzü pek gülmedi..Keşke yapmasaydınız..
Aslan Nurhan Hızal
Aslan Nurhan Hızal

21 Ocak 2020 tarihinde eklendi
CEM YILMAZ IN GORA VE AROG UNU ayrı tutarak söylüyorum ki en muhteşem filmi bu..
Filmin içinde ki Şahikalar bile ayrıca film olmalı..
Fatih Çetin
Fatih Çetin

23 Aralık 2021 tarihinde eklendi
2 saatlik zaman kaybı. Daha kötüsü olamazdı. Oyunculuğun ve senaryonun dibini görmüş bir eser. Zirve şımartinca biraz da dibi görmek istemişler....
mrv.a
mrv.a

3 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Bir Cem Yılmaz filmi vizyona girdiği zaman ya zaman kaybı olursa diye düşünmeden hemen biletimi alıyorum.Tabi ki bu film de belli bir çıtanın üstündeydi ancak beklentimin altında kaldı.Filmin Türk Sineması üzerinden gitmesi güzel, göndermeler başarılı ama hakkını vererek işlenmemiş.Samimi bir hikaye olmaya çalışırken yer yer reklam filmi yapmacıklığı var gibi.Film 130 dakika bence daha kısa olabilirdi örneğin filmin sonuna doğru Cem Bozkurt'un ön plana çıktığı kısımda baya sıkıldım.Ozan Güven,Özkan Uğur'un oynadığı karakterler de çok ilgimi çekmedi açıkçası.Zafer Algöz ve Zerrin Tekindor'un hem oynadıkları karakterler hem de oyuculukları iyiydi.Tülin Özen'i genel olarak beğensem de bu filmde hiç olmamış.Cem Yılmazınkiyse şu zamana kadar oynadığı en uzak karakter herhalde çok yakıştıramadım.Espriler biraz hikayeden bağımsız çünkü filmin konusu drama daha yakın ama yine de gülme ihtiyacını karşılatıyor.Dediğim gibi Cem Yılmaz'dan daha güzel bir film beklerdim ama yine de hayal kırıklığı diyemiyorum.Neticede bir çok yerli komedi filmine göre daha başarılı,gidilmesini tavsiye ederim.
Mert G.
Mert G.

3 Ekim 2014 tarihinde eklendi
FİLm gerçekten çok kötü. Hadi senaryoyu geçtim bekliyorsun bekliyorsun.. birşey olsada gülsek diye ama yok... Malesef bu sefer olmamış Cem BEy