Unutursam Fısılda

Celal K.
Celal K.

22 Kasım 2014 tarihinde eklendi
klasik bir çağan ırmak filmi ama uzun zamandır türk sinemalarında bu kadar usta oyunculuk görmedim ışıl yücesoy hümeyra ya diyecek bişey yok zaten buna mehmet günsür kerem bürsin ve farah zeynep abdullah ta eşlik edince muhteşem bi yapıt olmuş konu olarak gerçekten farklılık yaratmış müzikal yönden seyirciyi doyuran bi film ben filmle ilgili kusur bulamadım finali belki biraz daha dramatik bitebilirdi ama genel anlamda film son yıllarda vizyona girmiş en güzel yerli film diyebilriz
sinema
1 ziyaretçi
14 Kasım 2014 tarihinde eklendi
FİLMİN İLK YARISI BİTTİĞİNDE ÇAĞAN IRMAK GİBİ BİR YÖNETMENİ ÖDÜLLERDE YETERSİZ GÖRMEM OLDU . BAZI GERÇEKLERİ SİNDİREMİYORUZ AMA GİŞEDE KENDİNİ KANITLIYOR! FİL GAYET TEMİZDİ OYUNCULAR MÜTHİŞ ! FARAH ZEYNEP İN OYUNCULUĞUNA İLK KEZ ŞAHİT OLDUM BAYILDIM. MEHMET GÜNSÜR HEP İYİ PROJELERE İMZA ATTI KEREM BÜRSİN SANIRIM DAHA ÇOK SİNEMA FİLMİNDE İZLEYECEĞİZ GÖZDE ÇIĞACI DURU TEMİZ FEVKALADE OYNAMIŞ BU FİLM ACEMİLİĞİMDİ DİYECEK GİBİ GELİYOR IŞIL YÜCESOY VE HÜMEYRA AKBAY GİBİ ÜSTADLARA YORUM YAPMAK HADDİMİZE DEĞİL ZATEN BEN ÇOK BEĞENDİM:)
Elif-Oğuz S.
Elif-Oğuz S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi ellerine sağlık Çağan IRMAK tüm oyuncuların emeğine sağlık
Melisa Ç.
Melisa Ç.

5 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Oyuncuları harika ,yönetmeni harika,senaryosu harika Tek Kelimeyle Harika Bütün Puanlar Bu Filme :)
Liliana Ş.
Liliana Ş.

3 Kasım 2014 tarihinde eklendi
film HARİKA...HARİKA...HARİKA!!!!! Kimi tebrik edeyım bilemdedim;oyuncular süüüüüper....genç olanlar da onlara eşlik eden ustalar oyuncular da.Ne yazık ki kelimelerim yetersiz kalıyor bu filmi anlatmak için.BENDEN 10 PUAN DEĞİL 1000,10000,100000 PUAN BİLE AZ GELİR.HERKESE AMA HERKESE ÇOK BÜYÜK BİR ALKIŞ.HARİKASINIZ!!!!!!
Hasan T.
Hasan T.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Gerçekten etkileyici bir film. Müzikleri bir harika. İnsanın hayallerinin peşinden gitmesi güzel şey...
Burak A.
Burak A.

1 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Fragmanlarda filmin tam olarak güzelliğinin yansıtılmadığını düşünüyorum. kesinlikle gidilmesi gereken filmlerden birisi. ve hayallerinden koşan insanın mutluluğu, kararlılığı. Bazı yazıların defterler arasında kalarak çürüyüp gitmesi yerine gün yüzüne çıkarmanın güzelliği. belki filmde bir kaç gözyaşı damlanıza mani olamayabilirsiniz. ben erkek olmama rağmen olamadım.