James McAvoy'nin muhteşem performansını izlediğim bu filmde kendisinin ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu bir kez daha anlamış oldum. seneryo ne kadar iyi olursa olsun doğru kişide can bulmadıkça hiç bir anlam ifade etmez. izleyin ve görün;)
Son zamanlarda izlediğim en iyi "çoklu kişilik bozukluğu" temalı film. Teşhisin filmin ilk sahnesinden itibaren biliniyor olması filmin heyecanından hiç bir şey eksiltmiyor. Filmde en sevdiğim şey ise diş fırçası ayrıntısı oldu. müthiş incelikli görmüş.
HERKES ÇOK BEĞENMİŞ BİZ ŞOK tamam oyuncu başarılı ama fılm COOOOOOOOOOK SIKICI fılmın konusu 3 kızın kaçırılması ama 5 sahneden 2si psikolog sahnesi 1i kızın küçüklüğü ana konu kızların kaçırılması diye heyecanlı olur sanıp açtık pişman olduk bu ne şaçma fılm dıyıp kapattık 1 saatınıde ızlemedik heyecanlı falan değildi aksine çok sıkıcıydı gerçekten herzaman kızların kaçırılmasını gösterselerdi heyecanlı güzel bir film olurdu ama olmamış çünkü araya sürekli saçma sapan sahneler giriyo vaad ettiğini vermiyor biz izledik siz izlemeyın BİZ ETTİK SİZ ETMEYİN