Hesabım
    Gamba: Macera Çetesi
     Gamba: Macera Çetesi
    5 Mayıs 2017 Sinemada | 1s 32dk | Animasyon
    Yönetmen Tomohiro Kawamura, Yoshihiro Komori
    |
    Senarist Ryota Kosawa
    Oyuncular: Keiji Fujiwara, Shûichi Ikeda, Yûki Kaji
    Orijinal adı Gamba: Ganba to nakamatachi
    Üyeler
    3,0 2 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    İki fare, Gamba ve Mampuku, büyük bir metropolün küçük bir köşesinde yaşarlar. Bir gün Gamba bir kutu etiketi üzerine basılan bir deniz görüntüsüyle büyülenir. Gamba hayatı boyunca şehirde büyüdüğü için, denizin ne olduğunu bilmiyordur. Mampuku ona denizin düşünülemez derecede büyük bir su birikintisi olduğunu söylediğinde, Gamba derhal gidip görmeye karar verir. Mampuku gönülsüzce onu takip eder. İkili bu uğurda arkadaşlık, mücadele, deniz gibi pek çok kavramı yeniden tanıyacaktır.

    Yönetmenliğini Tomohiro Kawamura ve Yoshihiro Komori ikilisinin üstlendiği çizgi film türü Gamba: Macera Çetesi filmi Atsuo Saitô'nun romanını temel alıyor. Senaryosunu Ryôta Kosawa'nın üstlendiği filmin müziklerinde ise Benjamin Wallfisch imzası var. Film aynı zamanda müzikleriyle 2015 International Film Music Critics Ödülleri'nde de "En İyi Animasyon Yapım Müziği" dalında adaylık kazandı.

    Fragmanlar

    Gamba: Macera Çetesi Dublajlı Fragman 1:38
    Gamba: Macera Çetesi Dublajlı Fragman
    28.112 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (5 - 11 Mayıs) 4:25
    Beyazperdede Bu Hafta (5 - 11 Mayıs)
    3.048 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Yerli Box Office Listesinde Zirve Değişmedi
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    9 Mayıs 2017 Salı
    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    Bu hafta yepyeni 11 film vizyona giriyor!
    4 Mayıs 2017 Perşembe
    "Gamba: Macera Çetesi"nden Dublajlı Fragman Geldi!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Eğlenceli animasyon için geri sayım!
    24 Nisan 2017 Pazartesi

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Japonya
    Dağıtımcı TME (The Moments Entertainment)
    Yapım yılı 2015
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe $20.000.000
    Dil Japonca
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2015, En iyi film: Animasyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2015.

    Yorumlar

    • Melisa K.
      b ence anim asyon çizg i filml er ar asında 3. ya da 4 . lük sı rası fala n b unun olab ilir o der ece beğendim mesela ilk şirinler vazgeçilmesz :D sonra minyon 3 de fala n bu gele bilir diy orum g mba mesela çok duyulan bi çiz gi fi lm olm asa gerk be nde duyduğıum da o d a ne falan olmadım değl ama izledikten sonra anlıyosnuz harbi izlemeye değermiş falan yani . . .
    • Polat C.
      YAav abicim ben bu anim asyon ç izgi film leri k adar s açma ş eyler bilm iyorum ya hayır ne gr ek var sen çocuk izlleyiciyi napıcan yanni hiç anlamam ki canım çocuk gitsin evinde tv si ile ta bleti ile zaten izler izliyo izlesin daha ne gerek var koca koca ekranlarda deli gibi sesler eşli ğinde çocu pa animasyon filmi yapmanın falan anlayamıyorum ben sahid en anl yan bi anla tsın gerçk tn merak ediyoru m yani ben
    • Mehmet K.
      gamba macera çetesini izlerken çok eğlendik kardeşlerimle ,:D bence izkenmeye değer bi film yapmışlar ve tebrik etmek gerek gamba ve mampuklunun hikayesi de efsane özellikle farenin o denizi bilmeme merak etme su üstine çıkma çabaları falan çok komik geldi anla tamam :D ve film bitmesin diye nerdeyse taadını çıkarta çıkarta izledik zamanın nasıl geçtiğini fa lan anlam adık da öyle söyliyim ben . çünkü ortam da güzeldi çıt yoktu falan her şeye aynı anda gülm ekte öy le çok güzeldi
    • ?zg?r ?.
      animasyon filmi yapıyosunuz abi fareden başka hayvan bulamadnız mı yni çok ilginç tamam çok sevimsiz durmuyolar falan da herkes izleYEmez yani onu düşünerek mi yapmışlar Ç:ok ilginç : .d lacsk ak bi de konuya bak neymiş iki fare okyanusu merak ediyomuş lan farenin okyanusta ne işi var :sdlıfjlgf komik olmuş yani ne desem bilemedim zamanınızı böyle boş filmlerae harcayın istemem açıkcası ben gidin biyografik film izleyin ne bilim bilim kurgu falan izleyin ama çocuklar için eet mantıkklı olabilir izleyebilri ler
    • G?rkem E.
      Bii bakiim dedim şu vizyona giren filmlere nelermş bu şirin animasyon filmiyle karşılaştım falan dedim en iyisi herhalde bu filme gitmek olucak neyse filme girdim ilk yarı gayet normal ilerliyo derken ara girdi sonra ikinci yarı da sarmadı film biraz yavaş akışı falan ama çokta kötü bi film olmamış meraklısının gidebilceği cinsten bi film sıkılmadan izlenebilir yani meraklsı izler en azından :D ama çocuk animasyon filmini daha önce seyretmeyen gitmesin de diyebilirim hrm tavsye ederim hem etmem öyle bişi : ))
    • Aleyna ?.
      Çcukların severek izleyebilceği bi animasyon filmi olmuş bu hafta snu napsak diye düşünenler için güzel ideal bi film olabilir gamba ve arkadaşının okyanusa gidebilme olayını falan konu almış sanırım çok fareli bi film ama aynı zamanda içok itici değil sevimli falan böyle :) kdfsfk tabi fareli bi film ne kadar sevimli olabilirse şimdi bi şiirinlerin yerini falan tutamaz ama animasyon animasyondur : D D dediğim gibi isteyen hafta sonu alsın çocuğunu gitsin eğleniceklerdir diye düşünüorum ben . . . .
    Back to Top