Hesabım
    Yerli Box Office Listesinde Zirve Değişmedi

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 5-7 Mayıs haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Hızlı ve Öfkeli 8 bu hafta da liderliği elinde tutuyor. Listede bu hafta 4 taze film kendine yer bulmayı başarırken, listede ilk 3 değişmedi.

    Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden Hızlı ve Öfkeli'nin 8. devam halkası bir rekora imza atarak Türkiye’de ön gösterim rakamları dahil  tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi oldu. Film, ilk dört gün içinde 806.888 kişi tarafından izlenerek, 10.230.654 TL’lik hasılata ulaştı. Film bu haftasonunda 106.527 seyirciye ulaştı. Böylece bu hafta da liderliği elinde tutmayı başardı. Listenin 2. filmi ise vizyonun yerli yapımlarından biri oldu. Eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti 3. hafta kapanışını 100.170 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi de vizyonun fantastik yapımları arasından çıktı. 2014 yılında vizyona giren Galaksinin Koruyucuları'nın devam halkası Galaksinin Koruyucuları 2 65.669 seyirci ile haftasonunu kapattı.

    Listenin 4. filmi çocuk seyircilerin favorileri arasından çıktı. Eğlenceli animasyon Maşa ile Koca Ayı 40.626 seyirciyi sinema salonlarına çekti. Listenin 5. sırasını yerli romantik komedi filmi Eski Sevgili aldı. Yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken film ilk haftasında 27.893 seyirciye ulaştı. Listenin ikinci yarısını açan film ise bir animasyon oldu. Şirinler'in 3. devam halkası Şirinler: Kayıp Köy 4. haftasında 24.276 seyirciye ulaştı. Listenin 7. filmi vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Eski eşinin yeni nişanlısını saplantı haline getiren bir kadının deliliğini temel alan Saplantı filmi açılışını 14.736 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 8. sırasında bir yerli komedi yer buldu. Çetin Altay'lı komedi filmi Baş Belası açılışını 12.047 seyirci ile yaptı. Bir grup gencin hayatta kalma macerasını konu alan Ölümcül Deney: Dejavu 2. hafta kapanışını 9. sırada, 10.860 seyirci ile yaptı. Listenin son filmi de vizyondaki ilk haftasını kutlayan bir animasyon oldu. Gamba: Macera Çetesi açılışını 10.512 seyirci ile yaptı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top