John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Fatih E.

18 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
1 ve 2 sini beğenerek izleyen,
3.serisini Merakla bekleyip,
Sinemadaki ilk gününde izlediğim yapıt.
Neden bilmiyorum ama sanki bilerek isteyerek bu şekilde kötü bir devam filmi çekilmiş. Gerçekten çok hayal kırıklığına uğradım. spoiler:
Geçişlerde saçmalıklar, sıradan müzikler, bay wick'e hayran oldukları için onu birtürlü öldürmeyen, onunla dövüşmek isteyen ve sonra kendileri ölen aşırı profesyonel tetikçiler.. Ve daha birsürü negatif unsur.. spoiler:
böyle bir devam filmi çekildiği için çok sinirlendim..
esref c
esref c

17 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Diger serilerindeki gibi yine efsane bir film hayatımda izlediğim sayılı filmler arasında. Tek kelimeyle mıkemmel herkesin izlemesini tavsiye ederim
BarisKaan
BarisKaan

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Bu kadar aksiyonlu bir film izlemedim gerçekten her saniyesi harikaydı serinin en iyis diyebilirim 2 deki hayal kırıklığımı unutturdu.
Fikret E
Fikret E

22 Haziran 2019 tarihinde eklendi
aksiyon kaldığı yerden devam ediyor asıl aksiyon John Wick 4 de başlıycak baba yaga intikamı dahı acı olacak yüksek şuradan yüzüğünü geri alcak
Cagdascimen
Cagdascimen

23 Ocak 2019 tarihinde eklendi
En güzel bir film john Wick 3 serisi fragmanı güzel ve hızlı ve öfkeli john Wick ve hızlı ve öfkeli yi kıyaslarsak benim tercihğim john Wick ve hızlı öfkeli