Hesabım
    7500
     7500
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 32dk | Dram, Gerilim
    Yönetmen Patrick Vollrath
    |
    Senarist Patrick Vollrath, Senad Halilbasic
    Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Omid Memar, Aylin Tezel
    Üyeler
    2,9 5 Puanlama, 3 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Berlin’den Paris’e gidecek olan Airbus A319’un kokpitinde rutin işler başlamıştır. Yardımcı pilot Tobias Ellis, uçağı kalkış için hazırlar. Sorunsuz bir şekilde kalkışın ardından aralarında 18 yaşında Vedat’ın da bulunduğu bir grup terörist, uçağı kaçırmaya çalışır. Kokpitten uçağın içindekilerin çığlıklarını duyan Tobias, kokpite girmeye çalışan saldırganları engellemeye çalışır. Teröristler, kokpitin içine girmeyi başarırlarsa sadece uçaktakiler risk altında olmayacaktır. Tobias, yaşam ve ölüm hakkında zor bir karar vermek zorunda kalır.

    Fragmanlar

    7500 Fragman 1:40
    7500 Fragman
    694 gösterim
    Öneriler

    Oyuncular

    Joseph Gordon-Levitt
    Rolü : Tobias Ellis
    Omid Memar
    Rolü : Vedat
    Aylin Tezel
    Rolü : Gökce
    Carlo Kitzlinger
    Rolü : Michael Lutzmann

    İzleyici eleştirisi

    Barış Billur
    Barış Billur

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    13 Ekim 2020 tarihinde eklendi
    spoiler: Bu şekilde Türkleri terorist göstermeleri olmamış ! Sizi KINIYORUM ! Allah herşeyi doğrusunu bilir diyip uçağı aşşağı manevraya geçip ve herkezin ölmesini Allah istiyormuş gibi bir hava katılması çok abes olmuş gerçekden berbatsınız.
    Mehmet Ercan
    Mehmet Ercan

    1 değerlendirme Takip Et!

    1,0
    6 Ekim 2020 tarihinde eklendi
    Ben ne berbat filmler izledim,bunun kadar berbat,saçmasını izlemedim.Zaten amaç niyet belli 5m usd yi kime yedirdiniz söyleyin.5 gömlek 2 ketçap 3 saatlik kokpit kirası başka birşey yok,he birde berlin havalimanının güvenlik kamera kaydı,güvenliğe de 50 lira.
    Berna KARAKAŞ
    Berna KARAKAŞ

    1 değerlendirme Takip Et!

    1,0
    16 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Filmde müslümanlar yanlış tanıtılmış çünkü gerçek müslümanlar hiç bir koşulda masum ve savunmasız insanlara zarar vermezler. Bizim dinimiz böyle bir şeye asla izin vermez. Teröristlerin müslüman olarak işlenmesi, dünyaya bu şekilde lanse edilmesi çok üzücü. Filmin geneli ise basit , zaman kaybı

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Almanya, Avusturya
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2019
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İngilizce, Almanca
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2019, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2019.

    Yorumlar

    • ITheSadSon
      (+)Oyuncuların oyunculukları güzeldi ( 8/10 ) ve sıkmadan akıcı bir şekilde izlenebilecek bir film. Pilotun kararları genel olarak mantıklıydı ve izleyiciyi sıkmadı.(-) Filmin konusu güzeldi fakat Teröristlerin daha mantıklı bir amacı olabilirdi ve aralarında anlaşmazlık vardı . Filmin konusunu bir tık bozuyordu. Konu daha güzel işlenebilirdi.Uçaktaki teröristlerin çoğu müslümandı ve müslümanları gerici ve yobaz gösteriyorlardı. Müslümanlık hakkında yanlış bir izlenmin ve bir önyargı oluşturabilecek sahneler vardı.
    • Barış Billur
      Bu şekilde Türkleri terorist göstermeleri olmamış ! Sizi KINIYORUM !Allah herşeyi doğrusunu bilir diyip uçağı aşşağı manevraya geçip ve herkezin ölmesini Allah istiyormuş gibi bir hava katılması çok abes olmuş gerçekden berbatsınız.
    Back to Top