Vatansever
4,3

seymaerisen
seymaerisen

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ah artık böyle film yapamıyorlarr.. mükemmel dört dörtlük..!
emreavcar
emreavcar

9 Kasım 2003 tarihinde eklendi
her filmi birbirinden kotu olan Emmerich'in 'Patriot'u simdiye kadarki en duzeyli filmi bence. Izlerken belli bir keyif veren fakat yine de kalici hicbir yani bulunmayan bir film... (5/10)
esat-ozcan
esat-ozcan

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
sahtekar MEL GIBSON.amerikan propagandasıyla uğraşıcağına tonla parası varken zamanında ülkesinin bomba yağdırdığı yerleri ve hala devam ettiği yerleri görse bile değişeceğine inanmıyorum.mel gibson ın dünyasında tek millet tek düşünüş tek din ve tek kurtuluş vardır.keşke müthiş oyunculuk yeteneğini saçma-sapan emperyalist filmlerde kullanmasa
barfly-2
barfly-2

20 Mart 2003 tarihinde eklendi
cesur yürek'ten sonra ne gereği var bu filmin! bi de bu filmin adını her duuşumda aklıma anerikalılar'ın o bombası geliyor!
dostça
dostça

19 Ocak 2005 tarihinde eklendi
FİLİM SAVAŞ SAHNELERİ VE KURGUSU ETKİLEYİCİ AMA GÖZDEN KAÇIRDIÐIMIZ BİR UNSUR VAR AMERİKALILAR NE KADAR HAİNSE İNGİLİZLER BİR OKADAR HAİNDİR.YILLARCA BAŞKALARININ FELEKATLERİ OLMUŞLARDIR. ALLAH MASUMLARI BUNLARDAN KORUSUN.
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
senelerce unutulmıcak bi film
mikail111
mikail111

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mel gibsonu hic sevmem ve cesüryürek de iyiydi baska filmi yok zateb yok yani adam kisiliksiz ondan zaten
akMurat
akMurat

26 Aralık 2004 tarihinde eklendi
filmi daha izlemedim, mel gibson’a da niyeyse antipatim var ama erzincansporluyu kıracağıma kafamı kırarım kötü demiyorum :)) şimdilik :P
raulfb
raulfb

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
istediğiniz kadar amerikan propagandası yapıolar diyin..
maalesef evet ama eğer bu gözla bakacak olursak hiçbir hollywood filmini izlememeliyiz neredeyse!!
filme film olartak 10/9.5 veririm..
çocuklarına bağlılığı , o küçük kızın oyunculuğu , mel gibson ın müthiş performansı..
ve herşeyi ile mükemmel film..braveheart tan sonra mel gibson a da bu yakışırdı..
izlemeyen kalmamalı bence..özellikle de bu türün meraklıları...