jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
vatansever filmi ingiliz ve amerikalıların savaşını anlatıyor.bu role mel gibson’dan daha iyi birini düşünemiyoru,ben filmi çok beğendim.vallaha ne diyelim savaş filmi severler kaçırmasın.
Tamam kahramanlık filmi,tabii ki Amerika övülecek göklere çıkarılacak ama bari siyah-beyaz eşitliğini ilk günden beri savunuyoruz propagandasına hiç girmeselerdi,abartı,zaman zaman tutarsız ama kalite bir yapım.10/8
Roland Emmerichin tek beğendiğim filmi; yine birçok klişeyi özellikle baba oğul arasındaki çekişmesini, şeytani kötü karakterleri, vatanı için canını veren kahraman! amerikalıları, haklı intikamları araya sıkıştırsada, dinamik anlatımı iyi savaş sahneleri(özellikle ormandaki hayaletin doğuşu) ve Mel Gibsonun resmen filmi taşımasıyla klişe ama iyi bir savaş filmi Vatansever.
Mükemmel bir Mel Gibson filmi daha filmde yaşanan olaylar bir an için Mutlu bir an için nefretli bir an için Savaşçı ruhlu ne zaman ne olacağını kestirmek çok güç...
1770 ler amerikan ingiliz savaşı bir milis lideri ve ailesi.. Sürükleyici kurgusu başarılı bir savaş filmi.. Oyunculuklar ve kadro çok iyi.. Bazen ara ara tempo düşer gibi oluyor ama 3 saati bulan bir film için normal
yaa bne bu filmi kaç defa izledim bilmiyorum ama bi ara verdim özledim.yine hep kiralıyodum bu sefer alcam ama bulamıyorum.nasıl beğenmiyosunuz anlamadım.melin en iyi filminden biri.
başarılı bi savaş filmi.dönemi iyi bi şekilde özetliyor ama drama açısından çok sırıtıyor ve inandırıcı olamıyor.savaş sahneleri ise fazla inandırıcı.yine de roland emmerich'in stargate'den sonraki en iyi filmi.
tek kelimeyle harika bir filmdi ya hayatımda izledigim en iyi filmlerden biri diyebilirim kesinlikle kaçırmayın benden size tavsiye mutlaka izleyin izlemeyen çok şey kaybeder