Hesabım
    Çam Yarması
     Çam Yarması
    5 Mayıs 2017 Sinemada | 2s 5dk | Komedi
    Yönetmen Sefa Özçelik
    |
    Senarist Murat Kuşçu, Tuğrul Geylan
    Oyuncular: Tevfik İnceoğlu, Ferdi Kurtuldu, Murat Kuşçu
    Üyeler
    2,7 9 Puanlama, 2 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    İstanbullu, hali vakti yerinde, zengin ve otuzlu yaşlarında bir çiftin çocukları olmamaktadır. Bu nedenle yetimhaneden evlat edinmeye karar verirler ancak gelişen sürpriz olaylar neticesinde bir yerine üç tane evlat edinmek zorunda kalırlar. Aradan otuz sene geçer ve adam iflar eder. Çünkü evlatları baba parası yemekten başka bir şey yapmamışlardır. Bu durum nihayetinde babanın canına tak eder ve çocuklarını iş bulmadan gelmeyin, diyerek evden kovar. Bu üçlünün hayat mücadelesi İstanbul'da başlar ve kendilerini büyük bir maceranın içinde bulurlar. Komik macera onları İstanbul'dan Çorum'a kadar sürükleyecektir.

    Sefa Özçelik'in yönettiği komedi filmi Çam Yarması'nın senaryosunu Murat Kuşçu ile Tuğrul Geylan kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ferdi Kurtuldu, Murat Kuşçu, Dilber Ay, Koray Ergün, Yakup Yavru, Erol  Düzgün ve Tevfik İnceoğlu gibi isimler yer alıyor.

    Fragmanlar

    Çam Yarması - Fragman 3:59
    Çam Yarması - Fragman
    16.179 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (5 - 11 Mayıs) 4:25
    Beyazperdede Bu Hafta (5 - 11 Mayıs)
    3.048 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    4 Mayıs 2017 Perşembe

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    waffen-2
    waffen-2

    4 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    24 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    Bu filme eleştiri yazmak bile vakit kaybı. Bu filmin senaryosunu okurken hiç biz ne yapiyoruz sorusuda oluşmamis kafada.
    Arianne G.
    Arianne G.

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    11 Mart 2018 tarihinde eklendi
    Filmden ziyade, 3 SIGIRIN hayatinin anlatildigi bir belgesele benzemis. Herhangi birinin eline Go-Pro action camera'yi verin, bundan daha kaliteli ve ozenli cekimler yapmazsa bende ne olayim. Ferdi Kurtuldu kimin akrabasi bilemem ama adamda ne oyunculuk ne de estetik olmadigi gibi, mimikleri ve sesi de guzel degil; o halde nicin israrla bu herifi star yapma derdindesiniz? 5 para etmez bir film; ne paranizi ne de zamaninizi bosa harcamayin! ...
    Devamını oku

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Oyuncu Yorumu

    Başrol oyuncularından Murat Kuşçu, "Türkiye’nin gündemine oturacak bir film oldu. Bu konuda iddialıyız. Tamamı kahkaha içermektedir” dedi.

    Detaylar

    Filmin çekimleri 40 günde tamamlandı.

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Sinerji
    Yapım yılı 2017
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 2 başlık
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.

    Yorumlar

    • G?khan T.
      Film tamamen abzürt KOmed arkadaşım bu nedir ya başka çekicek film mi bulamadınız sanki ben hiç beğenmedim gitsem mi gitmesem mi Falan Zten Teredüütlerim vardı haksız da çıkmadım gitme meliymişim . ama işte sağlık olsun olana çare yok gittik bi kere yapcak bişi de yok. eeet şimdi türk sinemasının yeri başka ama böulre saçma filmler yapılcaksa bence hiç yapılmasın yahu daha iyi gerçekten filmde giriş gelişme sonuç ne ne değil o bile belli değl koymuşlar koca koca adamları hoba 30 yıl sonrası falan tam bi saçmalık
    • Bensu U.
      film hakkında çlok qfazla konuşmak istemiyorum çünkü ona bile değmez sadece evet saygı duyarak izlemiş olduğum bi kaç oyuncu yüzünden izlediğim bi filmdi ona da izlemeseymişim keşke demedim de dğeil o derece saçma bi film olmuşılcak sanki anlatılcak başka bişi kalmamış gibbbi enteresan yani onların dışında harcanılan zamana da acıdım ben her şy bi yana neyse işte
    • Hakan H.
      3-5 bilinen fıkrayı çalarak yapılan şey sanat değil kepazeliktir
    Back to Top