Kesinlikle berbat ötesi bir film. 1.sini izleyip hunharca gülmüş biri olarak, komedi seven biri olarak bu filmi çok basit buldum kesinlikle sinemada izlenip para verilecek vakit harcanacak bir film değil. Sadece küfür var. Filmde her 30 saniyede bir küfür ediyorlar. Koca salonda filmi ben mi anlayamadım diye insanları da izledim, malesef 1-2 sahne hariç kimse gülmedi. Resmen gülmek için bekledik. TV'de bile izlenip vakit kaybetmeyin derim. Hele bi de sinemanın bu kadar pahalı olduğu dönemde boşuna gitmesin paralarınız.
Ben bu filmi sinemada izlesem paramı iade edin derim o kadar söylüyorum.Çok boş sözde komedi filmi hiç güldürmedi son derece saçma çocuksu hareketler gereksiz küfürler barındıran film
Tek kelime ile berbat. Son 20 yıldır bu kadar kötü film görmedim. Diğer arkadaşların gereksiz küfür yorumlarına da sonuna kadar katılıyorum. Sanki parası olan biri Cv sine ben yönetmenim yazmak için film çekmiş. Şiddetle kınıyorum yönetmeni.
Hayatımda izlediğim en manasız en saçma filmdi. Ali Atay sen ne yaptın ya şoka girdim. Oyuncu kadrosu çok iyi ama yarısında bitti film benim için. Ne anlattı ne oldu anlamadım. Yazık vallahi yazık. İleri sara sara bitiremedim küfür sahnelerini. Yapmacık iğreti manasız...
Ali atay gibi küfür olmadanda güldüren bi oyuncu nasıl böyle rezalet filme onay verir anlamak dahi zor filmin her sahnesinde gereksiz küfürler mevcut leyla ile.mecnun diziside orta halli bir ailenin başından geçenlerdi bu filmdekilerde o kumaşta lakin o dizide küfür olmadan çok gülmüştük bu filmde acaba neresinde küfür yok diye bekliyoruz emek var.bi çalışma var.ama me YAZIKKİ vasati geçemeyen bi film
Tam bir zaman kaybı. Böyle iyi komedi oyuncularından bu kadar kötü bir film beklemezdim. Aksiyon/komedi filmi olmasına ramen hem komik değildi hem de aksiyon sahneleri çok amatörce kurgulanmıştı. Ve ayrıca ana karakterlerin suç işlemesine ramen polis görmedim.
Konu yok, böyle bir kadroyu harcamışlar. Bu da yeni moda oldu bol küfür edip bağırarak konuşunca absürd komedi oluyormuş. Bir kere gülmediğim gibi izlerken uyumuşum.
Deseler ki Ali Altay al sana böyle bir kadro ama seyirciyi ters köşeye yatırıp en berbat filmi çekeceksin ve karşılığında bu halkı yerli filmden soğuttuğun için bir milyon dolar alacaksın inanın yine de böyle bir film yapmayı beceremezdi, bu film öyle hadi dostlar bizde toplanalım da biraz eğlenelim kameraya çeker yayınların filmi olmuş ya, oyuncular ayrı ayrı başka film veya dizilerden bildiğimiz insanlar ve iyiler, Ali Altay da iyi oyuncu ama film rezalet, yönetmenlik için daha çok yolu var
Kadroya baktığım da kesin çok iyi filmdir dedim ki yönetmeni Ali Atay olduğu için daha çok heyecanlandım. Ancak kadroya ve verilen emeğe yazık olmuş. Küfürler havada uçuyor ve sıfır komedi..
Ali atay film yapma.Cinayet Süsü de çok basit parama ve zamanına acıdım.bunlar da zorla 100 karekter uzunluğun da yaz diyor. Sanki yorumu uzatmak zorundayım tey allahım
İğrenç bir film olduğunu düşündüğüm için gitmedim,bazı filmlerin berbat olduğu artık gitmeden de fragman ve yorumlarından çok net anlaşılıyor hepimiz istemeden yanılıp,dalgınlığımıza gelerek böyle saçma filmlere gittiğimiz oluyor örneğin ben Baba Parasına gittim pişmanım başkaları da Ölümlü Dünyaya gitmiş yani izleyerek gerçekten beş yıldız verdiğimiz filmler varken bu tür dandik filmlere gidip üstelik para vererek zaman öldürmek son derece gereksiz