Aile Arasında
4,2

Müjdat T
Müjdat T

24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Yerli sinema filmlerimizi kendi düzeyinde değerlendirecek olursak bu film gerçekten başarılı yapılmış diyebilirim. Keyifle, gülerek, eğlenerek ve hissederek izleyebileceğimiz başarılı bir yapıt. Tanıdık simaların yer aldığı filmde oyuncularımızın rollerine fazlaca adapte olduğunu görmek izleyi olarak bizlerin de neşe seviyesini artırmayı başarıyor doğrusu. Bize de tebrikler ve iyi seyirler demek düşer :)
Mert H
Mert H

29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok iyi, bol bol güldüm. Filme kötü diyen tiplerin hangi esprilere güldüğünü merak ediyorum. Ben bir izleyici olarak sıradan korku ve ergen aşk hikayelerinin filme çevrilmesinden sıkıldım. Her ne kadar içerisinde klişeler barındırsa da biraz orijinal filmlere ihtiyacımız var.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

12 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Beklentilerim yüksekti. Tam olarak karşılayabildiğini söyleyemem. Ciddi eğlendirdiği, güldürdüğü sahneler vardı elbette. Ancak genel anlamda senaryoyu Gülse Birsel'in en iyi işlerinden biri olarak göremedim. Oyuncu kadrosu harika olduğu için son dönem Türk komedi filmleri içinde öne çıkan bir yapım. Ancak burada son dönem Türk komedi filmlerinin çok büyük bir kısmının aşırı kalitesiz olduğunu da dikkate almak gerekiyor sanırım. Maalesef arasından sıyrılmanın, ön plana çıkmanın çok da zor olduğu bir sektörümüz yok. Çok fazla karakter olduğu için bunların çoğunun stereotype yansıtılması çok da şaşırtıcı değil. Aksini beklemek haksızlık olur. Usta oyuncular bu şekilde de kendilerini belli edebiliyor zaten. Sıkmayan ve eğlenceli bir yapım. Kalitenin birkaç tık daha üstte olmasını, skeçten ziyade hikaye akışına biraz daha ağırlık verilmesini tercih ederdim.
hanımzade
hanımzade

15 Nisan 2018 tarihinde eklendi
aylar geçmesine rağmen hala bazı sinemalarda izlenebiliyor.
bu tadı yakalayan yerli komedi filmleri bekliyoruz
Berat F.
Berat F.

26 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Ne çok iyi ne de kötü fakat izlerseniz güleceğinizi garanti edeceğim bir film hollywood komedisi umutlarıyla giderseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz söyleyeyim
Selin Ö.
Selin Ö.

25 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi film . Gözümden yaş geldi yani . Kesinlikle tavsiye ediyorum.Çok eğleneceğiniz bir film
Murat Şen
Murat Şen

20 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Gulse Birsel'in kalemini ne kadar seversem, oyunculugunu da o kadar sevmem. Aile Arasinda oldukca keyifli bir filmdi. Akilda kalan pek sahnesi yoktu belki ama o esnada inanilmaz keyif aldigimi soyleyebilirim. Tek siritan oyunculuk da Gulse Hanim'indi.
Ayyüce T.
Ayyüce T.

16 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Sıradan bir Türk Sineması replikleri. Her basit filmde kolayca bulunan klişe diyologlar ve tipler. Izlerken yapılan hareketler bayıyor bir süre sonra.
enes b.
enes b.

11 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu filme de 1 2 3 yildiz atiyorsaniz gidin yasamayin . Ya ozlemediniz ya da bilerek yapıyorsunuz. Ben gecen haftalarda izledim . Dun vizyondako filmlere bakarken oteki filmleri begenmedim acaba tekrar gitsem mi diye düşündüm. O kadar guzel eğlenceliydi.
Kenan Y.
Kenan Y.

11 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Söylenecek tek şey BAŞARILI... gulmek ve neşenize neşe katmak isyiyorsaniz kesinlikle gidin...............................
Erkan K.
Erkan K.

9 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Cok begendik hem agladik hem gulduk. Arada sirada kufurler var ama aşırıya kaçılmamış tavsiye ederim
Pkahya
Pkahya

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kaliteli ve komik bir film oyunculuklar süper konu güzel işlenmiş eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edilir
Ankarali0606
Ankarali0606

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Filmden yeni çıktım filmde gerçekten oyunculuklar mükemmel bunun yanı sıra filmin ilk yarısı İstanbul sahnelerinde biraz durağan biraz sıkıcıydı ama Adana'da çekilen sahneler gerçekten eğlenceli komikti, karşılıklı diyaloglar ve bireysel esprilerde vardı Demet Evgar gerçekten Solmaz karakterini mükemmel oynamış ve Engin Günaydın gerçekten mükemmel bir performans sergilemiş hâl ve tavırları diyalogları harikaydı Gülse Birsel gerçekten eğlenceli bir senaryo yazmış
Gamze Ç.
Gamze Ç.

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Oyuncular çok iyi, eğlenceli bir film. Yalnız Robin Williams'ın rol aldığı Kuş Kafesi filmine aşırı benziyor.
Saadet P.
Saadet P.

2 Şubat 2018 tarihinde eklendi
On numara on numara on numara .. Gülse birsel diyince zaten 5 dakika durup düşünmek lazım .. Iki kere üç kere beş kere on kere daha izlenir 