Kayhan
1,4

nursen d
nursen d

26 Aralık 2023 tarihinde eklendi
benc e gayet i bir film 50 defa izledim ama gidip kaliteli bir film izlicem diye bu izlenmez
Serpil B.
Serpil B.

10 Şubat 2018 tarihinde eklendi
İğrenç ötesiydi filmin yarısını zor ettik ara verilince arkamıza bakmadan çıktık. böyle rezalet bir film olamaz çok yazık çok. Para ve vakit kaybı
Burcu Y.
Burcu Y.

11 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Tüm ekibin yüreğine sağlık çok beğenerek izledik tüm salon gülmekten karnımız ağrıdı "KAYHAN" oldukça farklı karakter Şahan Gökbakar iyiki varsın
sinema
1 ziyaretçi
8 Ocak 2020 tarihinde eklendi
yani bu film recep ivedikin aynisi sadece isimler farkli sahan gökbakar artik bu tarz filmleri birakmali birde her filminde sadece kendisi ön planda baska oyuncularinda ön planda oldugu bir film yapmali gercek bir hikaye yazip konulu bir hikayeyle gercek bir film yapmali bu filmin anlattigi hic birsey yok mesela osman pazarlama hic degilse birsey anlatiyordu ama yine sadece kendisi ön planda oldugu bir filmdi oda bundan vazgecmeli artik bence
Enigmatic T
Enigmatic T

1 Ocak 2019 tarihinde eklendi
En fazla 10 dk dayanabildim sonra kapattım. Rezil bir film...Kesinlikle izlemeyin vaktinize yazık...
galga f
galga f

21 Mart 2019 tarihinde eklendi
Sen recep ivedik gibi bir seri yap herkesin beğenisini al... Gel sonra bir filim yap ve herşeyi mahvet gerçekten iğrenç ve kötü bir filim.... Bütün olarak geriledin bu filim ile...
emyf 10
emyf 10

30 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
aşırı kötü netflix neden yayınlamış anlamadık
zaman kaybı izlemeyin birde 100 karakter yazmak zorunlu bu filme tek kelime yeter berbat
ENES VS E.
ENES VS E.

11 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Ya millet olarak en kadar insanları aşşağılamıyı seviyoruz zaten bir avuç film yapan insanımız var ya izledin ver puanını geç insan emek vermiş yapmış yok parama yazık yok zamanıma yazıl her film başarılı olacak diye bir şey yok birde hadi beğenmedin insanları neden yönlendiriyorsun bu filmden ekmek yiyen sinema salonları yapımcı oyuncu her biri ekmek yiyor
M A.
M A.

14 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Basin 1 yildiz vermis, bence yanlis bir karar. Bu film en az 4 yildiz hakediyor. Cok guzel ve komik bur film, sahan seni tebrik ediyorum beni tekrar guldurdun ! Herkes izlesin!!!
Ceren Yavuz
Ceren Yavuz

26 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Bence güzel bir filmdi. Her sahnesine güldüm. Bence olumsuz yorumlara aldırmayın. İzleyin kesinlikle...:))))
Şeyda Yavuz
Şeyda Yavuz

26 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Süper bı filmdi her anında güldüm kesinlikle izlemenizi öneririm final sahnesi baya iyiydi ama

EĞLENCE KANALI
EĞLENCE KANALI

5 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Kayhan rolüne gıcık diyenler olmuş. Ama filmin amacı adamın gıcıklığı, yaptığı dengesizlikler ve komikliği. Bence film gayet iyi. 1,5 ortalamayı düzeltmek için 5 verdim
Hasan E.
Hasan E.

12 Şubat 2018 tarihinde eklendi
bu film hakkında uzun uzun yazmaya gerek yok zaman çabuk geçti sıkılmadım diyebilirim ama ne ben nede salonda kahkahayla gülen olmadı salon genellikle sessizdi, espiriler çok kötü ve sıradandı yani kısaca vasat bir filmdi.Ama ben bunu bilerek tahmin ederek gittim ne verdiğimi paraya acıdım nede bilet paramı talep ediyorum.
Kitapkocu
Kitapkocu

30 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten berbat bir film. Filmdeki en güzel şey bitmesi :) zamanınıza yazık. Ama siz bilirsiniz tabi
Phlsph
Phlsph

12 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kayhan filmine giden zaten gitmenin anlamını kavrayamamiş veya iyi filmler olmadığı için ya da daha önceki bazı yüksek izlenen filmlerden hareketle gitmiştir. Daha önceki filmlerinde bir süreklilik içinde gülme durumlari vardı. Bu filminde ilk olarak sinema bileti alırken, kayhan kelimesi üzerinden espriler başlıyor. Sinema salonuna giriyorsunuz. Ve film başlıyor. Araya kadar kendinizi bir felsefi anlamda sorgu surecinde buluyorsunuz. Ben neden burdayim? Ben neden buraya geldim? Buraya niçin geldim? Niçin buradayim? Ama salonu kimse terk etmiyor. Çünkü her an gülebiliriz veya bu flimin süreklilik içinde bir anlama ihtiyacımız yok, dusunceleri olabilir. Ikinci yarıda bir atak oyunu başliyor. Biraz daha Recep İvedik seyircisi aradığını buluyor gibi gibi. Çıkışta insanlar birbirine, ""ya bu adam eskiden televizyondaki karakterlerinden iyi para kazanıyor. Ya ilk yarıda gülmedik ama ikinci yarıda güldük. Kesin ikincisi çıkacak diye birincisini böyle iyi yapmamış. Abi ya coco iyi diyorlardı ona gitseydik keşke. Ya moruk o 12 yıl konuşmayan kadını ben konuşturacak sandim. Ya kanka Cem Yılmaz gibi bir gönderme yakaladın mı. O kadar para kazandi Recep ten biraz daha para harcasaydi. Ya adam hic para harcamadan para kazanma yolunu bulmuş."" Vs. Vs. Düşüncelerle karşılaşırsınız. Nihayetinde bu filme giderseniz. Ya da arkadaşlarınızın iknası ile sinema da koltuğa oturmuş halde kendinizi bulursanız, yapacağınız en iyi şey, anırarak gülen birine kızmayın çünkü o genco parasini çıkarmaya çalışıyordur.