Tam bir hayal kırıklığı bu kadarını beklemiyordum espriler o kadar bayatki izlerken uykum geldi hiçbir sahnesinde gülmedim Şahan bu filmle kariyerinin en köti filmini yapmıştır herhalde.
40 dakika bekledim belki bişey olur da izlemeye devam edebilirim diye durmadan bağıran bir karakter oyunculuk amatör berbat ötesi bir film en iyi tarafı ise salonu terk edebilmiş olmam.
Bu filmden önce gitdipte hoşlanmadığım en yakın film arif v 216 . Arif v 216'da en azından iyi insanlar sadece filmler de olmasın diye çıkarılar güzel bir son vardı insanlara katan bişeyler vs. ama bu film o kadar boşki kinci birinin intikam almasından bahsediyor ve espriler berbat film boyunca gülmedim hatta 2. yarıya girmemeyi düşündüm ama belki güzel şeyler olur diye kaldım çünkü şahan gökbakarı seviyorum bu filmden çıkardığım sonuç kötü filmlerede gitmek lazım iyi filmlerin değerini bilmek için
Gercekten şahan gökbakardan beklenmeyen bir filmdi ,belirli bi amacı olmayan sıradan cekilmis bir film olmuş hayal krıklığı cok buyuk acıkcası sadece herhangi bir film cekilmek icin oynanmş
Hayatimda izledigim en kotu filmlerden birtanesiydi. Cok dusuk butcede kalitesiz bir film. Recep Ivedik de 5 bolum boyunca ayni gomlek anlarim, Kayhan neden tum film boyunca ayni tshirt le cekildi. Ailecek gidilecek bir filmde degil.
Çok kötü bir film di salonun yarısı filmin ilk on dakikasında çıktı gitti bizde film arasında kaçtık resmen bu kadar kötü bir film izlememiştim son zamanlarda bu çok kötüydü
Bunu film diye çekeni dee , para kazanırım diye salona koyanıdaaaa.... Rezilsiniz yeminle rezilsiniz. Tamamen zaman ve para kaybı başka bir açıklaması yok. insanları sömürmek için çekilmiş bir saçma tip daha.... !!!
iğrenç ötesi film sakın gitmeyin. Bu adam komedyen falan değil. Gidipte adama para kazandırmaya gerek yok adam akıllı film çeksin. Bir iki sahnesini ayıklasan gerisi tvlerde akşam çıkan basit filmlere benziyor.