Otomatik Portakal
Ortalama puan
4,2
1255 Puanlama

194 Kullanıcı yorumları

5
53 Eleştiri
4
96 Eleştiri
3
14 Eleştiri
2
12 Eleştiri
1
4 Eleştiri
0
15 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
volkanick
volkanick

Takipçi 683 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
2 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Film görüntü ve ses olarak gayet siradan, yabanci dil ögrenimi için çekilen basit videolar ile ayni kalitede.Bazi oyunculuklar özellikle tekerlekli sandalyedeki yazari kastediyorum berbat derecede abartili ve komik... Filmin hikayesine gelince belirsiz bir zamanda geçen film lise çaglarindaki bir grup gencin zevk için siddet eylemlerini anlatiyor.Alex adli sahsin basini çektigi grup çiplak kadin görünümlü masalara sahip bir barda süt! ve bazi haplarla kafa yapip disaridaki savunmasiz insanlara saldirmaktadir.Son eylemlerinde Alex, sahibi tarafindan çok degerli bir sanat eseri oldugu iddia edilen dev boyutlarda porselen bir penis ile cinayet isledikten sonra çete içi çekismelerin sonucunda arkadaslari tarafindan satisa geliyor ve hapishaneye düsüyor.Burada bakan oldugu düsünülen bir sahsin tedavi projesine gönüllü olarak katiliyor.Kendisine klasik müzik esliginde zorla siddet içerikli filmler izletiliyor.Üstelik bu sirada sigara birakma haplari gibi siddet olaylarina tanik oldugunda bundan eskisi gibi zevk almak yerine mide bulantisi benzeri rahatsizliklar duymasini saglayacak ilaçlar veriliyor.falan filan diye devam ediyor... Sinema tarihinin en önemli filmlerinden oldugu iddia edilen yapit, belli ideolojik çevrelerce sisirilmis ve 'sinemadan anlamiyor demesinler' düsüncesiyle güdümlü baskin insan davranisi neticesinde sahte övgülerle sisirilmeye devam edilen bir balon hüviyetindedir.
hurricaned-2
hurricaned-2

Takipçi 43 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi yeni izleme firsati bulabildim..ve beni sıkan bogan filmler arasinda hemen yerini aldi..ben bu film icin kral ciplak diyorum...kubrick ustaya saygim vardir ancak bu film bence gereksiz olmus..benim icin saheser kelimesini birakin zaman kaybindan baska birsey degil bu film..keske izlemeseydim de hep aklima merak edilen film olarak kalsaydi
sayns
sayns

Takipçi 181 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Kurgu iyi , oyunculuk iyi, müzikler iyi ...Ama her şeye rağmen umduğum kadar iyi değildi.
teoberk3131
teoberk3131

43 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Valla 'kült film, hem herkes güzel diyo, basit bir insan olmamalıyım, sevmeliyim, sevmeliyim....' diye aldığım, seyrederken sevmek için kendimi zorladığım fakat ne yazık ki yine yarısında pes edip, izlemeyi bıraktığım 5. Kubrick filmim.
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler