Mert H
1.633 değerlendirmeler
29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Son yılların en iyi filmlerinden birisi olabilir. Çekim tekniği ve senaryosu mükemmel derecede özgün. Verdiği mesajlarla da çok tatlı bir dramın etkisine giriyorsunuz. Tek kelimeyle harika!
Son dönemlerde işlediğim en iyi film diyebilirim. Seneryo çok iyi ve oyuncu seçimleri çok yerinde. Film son başından sonuna kadar temposunu ve heyecanını koruyor. Son dönemlerde verdiğim paraya değen nadir filmlerden birisi diyebilirim.
Bir gizem-psikolojik film türlerine hayran biri olarak, tam anlamıyla türün hakkını fazlasıyla verdi. Film, teknolojiyi içeren farklı konseptiyle ve aynı zamanda içeriğiyle beni ekrana kitledi. Farklı bir çekim tarzıyla gerçekten beni hayran bıraktı. Ters köşe sevenler için kesinlikle tavsiye ediyorum.10/10 kesinlikle!!!!!!!!!!!
tamam! konusu tam bizlik harika bi film bulduk bi yorumlarına bakalım öyle izleyelim diye buraya girene kadar! ve MAVİ KELEBEK adlı kıt zekalı kullanıcının yorumunu okuyana kadar her şey iyiydi...yaa elini kolunu sallayan burda yorum yapıyo çıldırıcam! bütün filmi anlatmış maaal
Modern zamanla çok uyumlu bir film. Sonuna kadar merak ve şüphe uyandırıyor. Bir sonraki kareyi bize nasıl gösterecekler diye düşünürken mantıklı yollar açıyor bize.