Kapışma
4,4

TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

14 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu flim gerçekten harika dostum. Aşırı derecede sürükleyici bir aksiyon komedi flimi. 5 kere izledim. 5inde de asla sıkılmadım. Hep aynı zevki aldım . Çingene rolü Brad Pitte açok yakişmış. Rolünün gereğini yapmış o da. Kesinlikle izleyin. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
Berkay Yıldız
Berkay Yıldız

29 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Bir sürü olay, karakter, drama ve kaliteli komediye sahip yüksek tempolu bir film Snatch. İngiliz suç sinemasının en iyi örneklerinden. Karışık kurgusuna rağmen 1 dakika boğmuyor ve mükemmel oyunculuklarla size nihai eğlence sunuyor.10/10
Arda Doğan
Arda Doğan

9 Haziran 2020 tarihinde eklendi
karakterleri anlamakta zorluk çekeceksiniz hiç umursamayın ve izlemeye devam edin harika bir film oyunculuklar anlatmaya gerek bile yok sadece izleyin BAŞYAPIT.
wayelemzed
wayelemzed

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Film manasız diyaloglarla geçse de pek çok olayı işlemesi ve sonunu iyi bağlaması açısından keyif verici bir film. Oyunculuklar, müzikler ve hikaye şeklinde geçmesi çok iyiydi. Puan olarak kararsız kalsam da özellikle oyunculuklar hak ettiği için 10/10 diyorum.
robinhood
robinhood

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesınlıkle on numara fılm .. guy ritchıe nın en saglam yapıtı .kendısını tekrar takrar ızlettırebılen bır fılm. kaçırmayın uzlursunuz ....:) ii seyırler ..
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Şahane bir filmdir...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
karşınızda guy ritchie.feci bir film.tam bir yönetmen filmi.ritchieyi tanıyanlar zaten filmin ilk beş dakikasında kesinlikle snatchi onun çektiğini anlayabilir.müthiş bir kadro,çılgın bir kurgu,kafa diyaloglar.izlenmezse çok çok büyük bir hata yapılmış olur.tek tek tüm oyuncular efsane,her sahne tekrar tekrar başa sarılıp izlenebilecek türden.en sevdiğim yönetmenler arasında,kalite adamlar bunlar...filmi anlatmaya gerek yok,izlemek lazımidur durak bilmiyor ve göz açıp kapayana kadar bitiyor zaten,şahane.
tragedystreets
tragedystreets

31 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu tarz filmleri kolay izleyemezsiniz tam bir guy ritchie klasiği 10/10
el-padrino
el-padrino

6 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
İnanılmaz eğlenceli bir film.Oyuncu kadrosuyla zaten kalitesini belli ediyor.İzlemeyen çok şey kaybeder.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel 10 filmden biri.film de oynayan oyuncuların çoğu kariyerlerinin en iyi performanslarını sergiliyolar.buna yönetmen de dahil.sahnelerdeki geçişler-müzikler-brad pitt in muhteşem performansı ve filmin bütünü ile ingilizler mizahtan anlamaz diyenler nazire yapan bir film.not:sol campbell bu filmde figüranlık yapmıştı.
hozzot
hozzot

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir flim

ingilizceniz varsa ingilizce izleyin çok komik çok güldüm bu flimde :D

aksiyonda güzel eğlenceliydi tavsiye ederim :))
iihunter54ii
iihunter54ii

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ilk karşılaşmasında tek atıyor ya benı bitirdi o sahne (*_*)fılm süperdi...
sasili
sasili

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
gerilim kategorisine alınmış film.Filmde ne gibi bir gerginlik vardı 10 kez izlemiş birisi olarak anlayamadım.10/10
El-Cid
El-Cid

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aralıkla 4 kez izledim, her birinde yeni bir heyecan ve keyifle. Benim gözümde Kült Film işte budur.
nazifakay
nazifakay

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
türünün en iyisi çünkü böyle bi tür zaten yok süper ötesi ardındanda benzer zevkleri alabileceğiniz ateşten kalbe akıldan dumana...