Deliler Fatih'in Fermanı
3,6

kamil t
kamil t

3 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Filmin konusu ve yapılmak istenen işler takdire şayan ve tarihi filmler için umut verici.
Filmi izlerken sıkıldığım anlar oldu. Tekrarlanan diyaloglar, gereksiz uzatılan konuşmalar filmin devamında acaba dedirtiyor. Filmin hikayesinde -gereksiz ayrıntıdan mı yoksa sahnelerin anlamsız uzamasından mı bilemedim- bir kopukluk var gibi hissettim. Handa yemek yerken birden çıkan dövüşü izlerken Hollywood'dan bir sahne izler gibi hissettim, çok başarılıydı. Son savaş sahnesinde samanların patlaması biraz garip durdu. Oyunculuklar güzeldi ama Erkan Petekkaya'dan daha iyi bir performans beklerdim. Kostümler ve mekanlar konusunda başarılı bir film olmuş.
İyi ki izledim dediğim filmlerden birisidir ama aynı senaryoyla daha güzel ve sürükleyici bir film yapılabilirmiş.
Çepni Burak S.
Çepni Burak S.

24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Filmi Holywood yapsa harika derdiniz.Türkler yapınca hemen eleştir yerin dibine geçirirsiniz Tek kelimeyle muhteşem kesinlikle izlenmesi gereken bir film 
Cihan B.
Cihan B.

25 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Vladin kardeşi radu nerede komutanlık ettiği ordu ile öldürdü. Radu Fatih'in kardeşi gibiydi bizzat kellesini teslim etti bide dakkada bir deliler demesi karakterlerin ne amaçlamış anlamadım keşke halktan birileri bari deliler deseydi. Bide vladin karısı intihar etmiştir bu sahne nerede bir kere olsun düzgün yapın şu işi kurgu biraz filimi bozmuş bide şunu eklemek isterim biz Eflak Vlad döneminde yenildiğini savaşlarda oldu 01.30 saat savaş yok tek savaşta Vlad öldü bu adam Macaristan'da hapis hayatı yaşadı kısacası bok gibi bütçe yetmemiş galiba
Ilkay G
Ilkay G

30 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Türk yapımı olması ve kendi tarihimizin incilerinden biri olan Deliler ocağından bahsetmeleri sinema dünyamız için beni umutlandırdı. Sıkıcı değil hatta insanı gururlandıran bir yapıt. Böyle filmlerin devamı ve daha da geliştirilmesi adına HERKESE TAVSİYE EDERİM EKSİKLER VAR AMA BAŞARILI
Orhan P
Orhan P

12 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Tarihimizi anlatan gerçek konuları içeren filmleri kimse izlemez ama gider küfürlü recep ivediği izler. Kendi tarihine düşman başka bir millet yoktur dünyada. İki üç hata dışında filmi çok mükemmel yapmışlar.
Kurtoglu26
Kurtoglu26

25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Az önce filmden geldim. Pazar günü son seans olmasına rağmen yarıdan fazla doluydu. Ve film gayet güzeldi. Hem müzikleri hem atmosferi gayet başarılı buldum. Burada filme bir yıldız verenlere de şaşırdım. Muhtemelen milli ya da manevi duygulardan pek haz etmeyen insanlar galiba. Filme gidin pişman olmazsınız bence.
Poyraz K.
Poyraz K.

24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Çok fazla gereksiz diyaloglar var sıkıcı geliyor. Bu diyaloglar bir türlü bitmiyor uzadıkça uzuyor. Bu da filmi çok basitleştiriyor.Filmin bir kaç dövüş sahnesi güzeldi. Onun haricinde sürükleyiciği yoktu. Belliki filme çok para harcanmış. Bu imkanlar da daha güzel film çıkarılabilirdi.
Atilla Y
Atilla Y

23 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Türk sinemasına yakışır bir film. Çıta çok yükseldi bundan sonra yapılacak filmler "Deliler " le yarışmak zorunda ⚔⚔⚔
Ahmet Aydemir
Ahmet Aydemir

29 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en berbat filmdi. Kurgu, oyunculuk, çok kötüydü. Dış güçler yapsa anca bu kadar olurdu. Yapımcılarına söylüyorum, bir daha asla film yapmayın iki saatimizi çaldınız film izlemekten soğuduk. Bu filmi kesin fetocular yapmıştır Türk ordusunu eleştirmek yerin dibine sokmak içindir. Filmi izleyip beğenen arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.
Süleyman A
Süleyman A

23 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Harika film tavsiye ederim. Diğer ulkelerin çektigi tarih filmlerine gore daha gercekci ve izlediginize degecek bir film.
Melekilkk
Melekilkk

25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle her Türk'ün izlemesi gereken gerek oyunculari gerek hikayesiyle muhtesem bir film. Izledigim enn guzel film diyebilirim. Destekleyelim. Reklamini yapalim duyuralim. Almanyada gece 22:00 den sonraya seans koymuslar ve +18 olarak. Ozellikle ordaki arkadaslar kacta olursa olsun gidin destek cikin derim. 10 yildiz verilse vercektim. Superdi !
yigit t
yigit t

26 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Türk sinema sektörüne bu kadar kaliteli, akıcı ve etkileyici bir film kazandırdıkları için cast ekibinden, teknik ekibine kadar emeği geçen herkese şükranlarımı bildirmek isterim. Tarihini bilen bilinçli her Türk vatandaşının mutlaka izlemesi gereken bir film. SONSUZ TEŞEKKÜRLER
berat b
berat b

1 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gayet güzel ve basarili bir film olmus. Suskun karekteri ve yemekten dovüse katilmasi cok iyi. Emegi gecen herkese tesekkürler. Umarim bu tarz filmlerinin sayisi artar
Taha K
Taha K

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Arkadaşlar muhteşem bir film buram buram tarih ve maneviyat kokan her Türk ve müslüman etkilenir muhakkak tüylerim diken diken hâlâ.
MURAT T
MURAT T

3 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Film destek olunması gereken bir yapıt. Gelecek için umut besliyor ama izleyici az buldum bir Recep İvedik e bin başar . Kesinlikle gidin izleyin.