Berbat bir film. Allah aşkına hiçbir tarih bilgisi olmadan çekilmiş izlenmeye para boşuna harcanmış Fatihin adını bu kadar küçültemezdiniz yani. Koskoca Fatih Sultan Mehmet Han Delileri göndermiş ve onlarda saman balyalarından koşarak gitmişler mi? Akıl fikir yok hiçbirinizde eğer bunlara inanıyorsanız gerçekten Tarih bilginizi bir sorgulayın derim. Eflak tahtına vladın kardeşi oturmuş ve osmanlıya vergi vermeyi kabul etmisti kardesi ölunce vlad bunu firsat bilip tekrar tahta cikti ve bas kaldirdi fatih de ona ultimatom gonderip kendince ceki duzen vermesini eger vermezse ulkesini basina yikacagini fermanla bildirmistir. Kisa bilgi
Ben böyle bir saçmalık görmedim spoiler: resmen Türklerle dalga geçilmiş aciz gösterilmiş bunu yapanlar bence vatan haini bile ilan edilmelispoiler: adamlar Müslüman mı pagan mi ne oldukları belli değil bizi tamda onların dediği tanittiklari gibi barbar olarak göstermişler asıl barbar cani bir katil olan vlad sanki mesih iyi biri gibi gösterilmiş böyle saçmalık olabilirmi sonra Osmanlı'nın ordusu yokmu bunlari yollicak 6 adam ölümsüz gibi samanlar patlıyor ölen yok saçma sapan tarihlede dalga geçilmiş evet yıllarca besleyip büyüttüğü vlad a taht veriliyor o şerefsizlik yapıp Türkleri öldürüp canice katlediyor (hatta filmlerde izlediğimiz vampir drakula bu vlad dir Türkleri katledip kanlarını içmesi avrupalinin çok hoşuna gitmiski filmlere konu yaptilar) bunun üzerine Fatih vladin kardeşi Raduyu ordusuyla yollayıp öldürtuyor indiriyor vladi Radu başa geciyor
300 Spartalı ayarında çok başarılı, çıtayı yükselten bir film olmuş. Tarihle örtüşüyor olması çok güzel. Filmi izlerken durup yabancı zannıyla yonetmen ismine baktım... Onun dışında da bir an gözümü ayırmadan sıkmadan izlenen bir film. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Berbat.... 5 yıldız verenler Film izlerken ellerindeki ceb telefonlarıyla oyun oynamışlar! Tarkan, Kara Murat veya Battal Gazi Filmleri bu Filmin yanında daha aşkla sevgiyle yapılmış para olmadığı halde..
Tarihi savas filmimizin cok az oldugu donemde yapilan film haliyle ilgimi cekti.Delilerin daha fazla savas sahnesi olmasini beklerdim.Deliler sadece savasta sert olup haricinde kibar ve romantik olarak canlandirmis senarist ve yonetmen.ayrica filmin son sahnesinde yemin bolumu fazla uzun surdu.yeni zelandalilarin savas dansi geldi aklima.sac tiplaride bize ozgu degil gibi geldi.sonuc olarak salondan pisman olmadan cikilacak ve tarihimizi anlattigi icin deger verilecek bir film.
Butun filmin sadece fragmandan olmadiginu dusunerek harika bi film olacagina inaniyorum . Fragmani bile istek listemde coktan yerini aldi bile gercekten merakla bekliyorum . Çok başarılı
Film aradan sonra iyice sarpa sarıyor çoğu kişi salonu sıkılıp terketti.Savaş sahneleri aşırı sıkıcı.Film bittikten sonra son sahnesi tam bir troll. Osmanlıda delilerle bu adamlar arasındaki fark dağlar kadar vardır desek yanılmış olmayız.Film gidilebilir fakat beklentiyi karşılamıyor.
Film gerçekten çok güzel olmuş Türk sinemasında gelişme olduğunu burdan anlayabiliyoruz. Özelikle başrol oyuncusu çok iyi bir performans göstermiş tüm ekibi tebrik ederim.
Gorsel efekt, savas sahneleri gayet basarili. tarihimizde cokca savaslar vs filmlere konu olacak destanlarimiz zaferleriniz varken. Bu tarz yapimlarin artarak devam etmesi gerekmektedir. Bazi sahnelerde insanini tuyleri diken diken oluyor. Emegi gecenlere tesekkur ederim.
Film kesinlikle sahip çıkılacak baş yapıtlardan biridir. 23 kasımda ilk seansına gittim. Devamı gelicek filmlerden biri eğer sahip çıkılmazsa film sektörü gene saçma sapan filmlere ev sahipliği yapar. Durumu olan herkesin gitmesi gereken filmlerden heleki almanyada yasaklama gelmişken seri olarak devamını bekliyorum. Huuuuu Delular... Birde müziklerini nerden bulabilirim.
Türk tarihi gerçek destanlarla dolu. Bizim sinemamız yeni yeni tarihimizin farkına varıyor. Böyle mükemmel filmlerin yapılmasına hız verilmeli. Her Türk evladının izlemesi gereken bir film
HER ŞEYİYLE MUHTEŞEM BİR FİLMDİ. HER GÜN İZLENSE BIKILMAZ. BEĞENMEYENLERİN ATALARININ GAVUR SOYUNDAN OLDUĞU KESİN. YAPIMCI, OYUNCU VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER, BİZE NE KAHRAMAN BİR MİLLETİN EVLATLARI OLDUĞUMUZU HATIRLATTIKLARI İÇİN. GENÇLER KÜFÜR EDİP OSURUP GEĞİREN İĞRENÇLİKLERİ ÖRNEK ALACAĞINA ATALARIMIZI ÖRNEK ALIR ARTIK