Deliler Fatih'in Fermanı
3,6

Serife K
Serife K

28 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Uzun zamandır yapılmayan ve yapılması gereken filmlerden bence. Hele bazı sahneleri var tüylerinizi diken diken ediyor ve heyecanlanıyorsunuz. Bence herkesin izlemesi gereken filmlerden.
Ömer K
Ömer K

28 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Harika bi film ellerine emeğine sağlık.
Oyuncular kostümler ve filmin çekildiği yer Aksaray gerçekten on numara .
Ahmet D
Ahmet D

29 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Çok geçmedi belki ama uzun zamandan beri izlediğim (Dağ serisindendi sonra) başarılı yapıtlardan biri olmuş. Beğendim ve izlenmesini tavsiye ediyorum.Her kuruşuna değecek bir film
Yasin S
Yasin S

29 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Türk sinemasının geleceğini şekillendiren. Sinemamız adına umut verici bir yapım olmuş. Emeklerine sağlık. Elbette senaryo ve replikler de eksikler var. İyi ki varsın Eren gibi güzel mesajlar verildi. 2. Film çekilirse senaryo ekibi daha güçlü, hikaye daha akıcı olmalı ve senaryo üstünde daha iyi çalışması gerektiğini düşünüyorum. Yönetmen iyi çekmiş ama olaylar sanki biraz kopuk ilerliyor daha fazla aksiyon olmalı. Bu filmi yaparak gerçekten risk almışlar çünkü çok maliyetli bir film para kazandıracak film değil. Bu filme harcanan parayla 4-5 piyasa filmi çekilir ve para kazanılırdı. Sahip çıkılması gerekir ki Türk sineması adına yükselen çıta düşmesin. Bir daha buna benzer bir film çekilecekse bu film kıstas olacaktır. Dandik piyasa filmi izlemektense destek olmak adına bu filme 2. 3. Defa gidilir. Tebrikler...
Izzettin T
Izzettin T

30 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Yaa filme güzel diyenler bu dünyadanmısınız ?hayatımda izlediğim en kötü film di Filmin en heyecanlı sahnesi sondaki fare sahnesi  tamamen hayal kırıklığı verilen paraya harcanan zamana yazık
Efe K
Efe K

1 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Cok kotu bir cast secimi.Erkan petekkayanin oyunculugu cok kotu.sahneler iyi hikaye yuzeysel kalmis..
melek k
melek k

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Berbat bir film o kadar yavaşlatmışlar ki artık saçmalamışlar salondan çıkmamak için kendimi zor tuttum. Doğru düzgün savaşmadılar bile hep bi duygusallık. Her gördüğü ağacın altında dinlenerek piknik tadında yolculuk yaptılar. Savaş sahnesinde koşmaları savaştan uzun sürdü. Osmanlı'da deliler bu filmi görse dava açardı!
Hizli Olan K
Hizli Olan K

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmi izledim şahsen Türkiye'de böyle kaliteli film az olur böyle filmlerin önünün açılması lazım gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum etkileyici bir film.
Meltem U.
Meltem U.

3 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmi izleyen birisi olarak şunu söyleyeyim. Film konu olarak çok güzel bir film ama sahne efekler çok yavandı.
Doğru düzgün konu bağlantısı yoktu. Keşke deliler ocağından başlansaydı. Bir anda konu gelişiyor sanki bitsede gitsek dergibi bir hava vardı. hele filmin son sahneleri çok saçmaydı. ölen adam büyücümüdür bilemedim topraga gömüyor sonra geri dirilip geliyor (hayvan mezarlığı filmi gibi) o kadar okçu ok atıyor kimse ölmüyor. yanlarda bomba (barut) patlıyor yine kimse ölmüyor. 3000 kişiye karşı 6 kişi saldırıyor o daha saçma. son bomba patlıyor herşey toz duman bir anda saldıran sayısı belirsiz şekilde deliler mi normal vatandaş mı belli değil herkes birbirine giriyor. sahneler çok zayıf ve vasattı. çok daha güzel bir şekilde cesur yürek yada hobbit gibi işler çıkabilecekken pek bir şey çıkmamış.
Yakup D
Yakup D

3 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzeldi devamını bekliyoruz. Ceddimizin bu kadar başarıları varken hepsinden bihaber olmak acı bir şey. Çok teşekkür ederiz.
Cihat b
Cihat b

4 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Beğenilmeme sebebini belirteyim, maalesef bat(t)ı birilerine. İslâm ve Türk gelenek göreneklerini bu kadar güzel sentezleyip (sonunda) doğru Osmanlı'yı anlatan ve bunu sağlamaya çalışırken gerek kostüm gerekse oyunculuk yönünden çok rahat söyleyebilirim özendiğiniz filmlerden aşağı kalır yanı olmadan bir film çıkarılmış ortaya. Emeğiniz için teşekkür ederim. Güzel çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
Yunus G
Yunus G

5 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Böyle filimleri ülkemizde görmek çok güzel.yabancı ülkelerin vladı yükseltip bizi kötülemesine bu filmi izleyerek cevap veririz inş
Last B
Last B

6 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Film super siddetle tavsiye ediyorum. Nihayet bizimkiler guzel biseyler yapti. Devamini bekliyoruz insallah gelir.
Murat H
Murat H

9 Aralık 2018 tarihinde eklendi
kostüm görsellilk ve konusu iyiydi konuşma sesleri arka planda kaldığı için müzik sesinden ne dediğini anlamamız çok zor oldu filmde savaş sahasında patlamaların gereksiz ve yersiz yerlerde patlaması havai fişek gösterisine dönüşmüş yada.büyücünün mağarasının bombalama esnasında uzakta kumanda eder gibi elini havaya kaldırıp patlatması amatörlüğün dibine vurmuş gibiydi ama yinede umut verici bir film olmuş.(bizdeki baş sıkıntı bütce veya oyunculuk değil yönetmenlerin tecrübesiz olması)
Muzaffer T
Muzaffer T

17 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kusursuz değil tabiki ama böyle filmlerin devamının gelmesi adına sonuna kadar desteklemekte fayda var. Böyle filmler çekilemezse hollywood bizi evirip çevirip rezil eder! Bunu zaten bu konuyla ilgili çektikleri filmde gösterdiler. 