Deliler Fatih'in Fermanı
3,6

Haldun O
Haldun O

25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Bu kadar orjinal konu ancak bu kadar kötü çekilebilir oyunculuklar ve müzik iyi senaryo çok kötü hayal kırıklığı
Zeynel K
Zeynel K

25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk defa bir filmin arasında çıktım. Dayanamadım gerçekten hadi herşeyi geçtim filmin diyalogları o kadar kötü o kadar basit sıradan ki 10 yaşındaki çocuğa yazdırsalar senaryoyu daha etkileyici diyaloglar yazabilirdi gerçekten bomboş film.
Isimsiz
Isimsiz

24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Oyunculuk gerçekten kötüydü :( Milli duygularımla Ya Allah Bismillah diye girdim filme ama o kadar hissiz çıktım ki, olaylar aşırı hızlıydı kimseye bağlanamadık duyguyu bir türlü veremediler. Daha çok çocuk filmi gibiydi senaryo. Verdiğim paraya üzüldüm maalesef, evet emek var ama büyük umutlarla girmiştim, erkan petekkayaya o rol gerçekten hiç gitmemiş.. Gitmek isteyenler tvde izlesinler daha iyi bence başka filmlere yönelin:) filmin yarısında çıkanlar bile oldu..
G C
G C

24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
FRAGMANI VE AFİŞTEKİ FATİH İN FERMANI YAZINCA ÇOK BÜYÜK BEKLENTİLERİM OLDU. AMA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM.
FİLM BİRAZ 300 SPARTALI BİRAZ MİLATTAN ÖNCE BİRAZ KAYIP LEJYON FİLMLERİNDEN ESİNLENEREK YAPILMIŞ KÖTÜ BİR KOPYA.
FİLMDE DURMADAN AT ÜSTÜNDE GİDEN ADAMLAR VE MOLA VERDİKLERİNDE EDİRNE YAĞLI GÜREŞLERİNDEKİ CAZGIRLAR GİBİ BAĞIRAN ADAMLAR VAR.
VERİLEN İKİ SAATE YAZIK.
Mahir B
Mahir B

24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Film bende tam bir hayal kırıklığı oldu.Eşimle beraber izlediğimiz filmin sonunda ikimizinde söylediği şey boşu boşuna 2 saatimizi verdik cümlesi oldu ! Hiçbir amacı hedefi konusu olmayan inanılmaz kötü bir senaryosu olan afişleri gibi karton bir film ! Zamanınza yazık arkadaşlar.
murat k
murat k

23 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Film oyuncuları pek hazırlanamamiş konusuda akıcı değil emek var yinede şu an filmin yarısı 2. Yariyida izleyeceğim ..