Deliler Fatih'in Fermanı: en yeniler yorumlar - Sayfa 5
3,6
Bilal G
1 değerlendirme
29 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Filme gitmeden önce ön yargilarim vardı. Gerçekten her yönüyle mükemmeldi. Sonunda mükemmel dediğimiz aksiyon kategorisinde bir Türk filmi çıktı. İyi ki varsın Eren bölümü de efsane olmuş. Tebrikler tüm emeği geçenlere...
Çok geçmedi belki ama uzun zamandan beri izlediğim (Dağ serisindendi sonra) başarılı yapıtlardan biri olmuş. Beğendim ve izlenmesini tavsiye ediyorum.Her kuruşuna değecek bir film
Bir Webmaster ve Sosyal medya uzmanı olarak yapılan yorumları ve sıralamalarını analiz ettiğimde bir kitle özellikle karalama kampanyası başlatmış, Diğer filmlere yapılan yorumlarını okuduğumda bunun net olarak filme leke sürmek istedikleri açıkca görülüyor.
Bir sinema sever olarak film hakkında şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim Deliler Türk Sinema Tarihinin, Aksiyon ve Tarih olarak artık Baş Yapıtlarından birisidir. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler, Filmin Devamını bekliyorum.
Uzun zamandır yapılmayan ve yapılması gereken filmlerden bence. Hele bazı sahneleri var tüylerinizi diken diken ediyor ve heyecanlanıyorsunuz. Bence herkesin izlemesi gereken filmlerden.
Kesinlikle olumsuz eleştirilere aldırmayın,herzaman karalayanlar oluyor,film tek kelimeyle muhteşem,eksikleri varmı evet var biraz abartılı duygusallık var bu filme dozu fazla kaçmış bence herkes haçlılarıda Osmanlıyı da biliyor zaten zulmü açıklamak yada haklılığı isbat etme noktasında bukadarına gerek yok, daha çok aksiyon ve daha çok savaş olmalıydı, sırf destek olmak için gidin demiyorum,harika bir film ve devamı için tabiki evet Ayrıca kafes dövüşü ne bayıldımmm :)
Elbette kusursuz değil elbette eksikleri var filmin. Uzun süredir izlediğim nadir ve beni etkileyen filimlerden birisi oldu. Bir çok insan Deliler ocağını araştırmadan bir bilgi sahibi olmadan filmi izliyor. Bu sebeple Yorumlarda gördüm kanat takan Türk olmaz diye yorum yapmışlar :D sorun degil gidipte asla pişman olmayacağınız bir film. Şahsen benim gerek görsel gerekse konuyu işleme olsun gayet yerinde ve güzeldi. Bir iki tanede küçük göndermeler yapmışlar ki o süprizi izleyicilerin dikkatine bırakmak gerek ve bu filme gitmek gerek ama gitmeden önceyse biraz Deliler ocağını araştırmak gerek.
film son derece başarılı bir seri başlangıcı olmasının yanısıra,ülkemizin sahip olduğu kahramanları son derece profesyonelce işleyip,kaliteli bir iş çıkarılmış.gidip izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
EMEGINIZE SAĞLIK.. Türklüğün ve Islamiyetin vurgulandığı daimi görmek istediğimiz filmler bunlar.herkes cok başarılıydı..tüm sahnelerinde iyi bir bütçe harcandığı belli..keşke bu tür filmler daha cok yapilsa .. Türklüğümuzu aslımızı neslimizi anlatan cok guzel bir film olmuş..iyiki gitmişim..her gün olsa yine izlerim..teşekkür ederim..
Kaliteli bir filmdi herkese cok tesekkurler珞 bekledigimden coook cooook iyiydi.Oyuncular olsun herşey olsun gayet iyiydi.elestiricek ne buluyorlar anlayamiyorum
Türk sinema sektörüne bu kadar kaliteli, akıcı ve etkileyici bir film kazandırdıkları için cast ekibinden, teknik ekibine kadar emeği geçen herkese şükranlarımı bildirmek isterim. Tarihini bilen bilinçli her Türk vatandaşının mutlaka izlemesi gereken bir film. SONSUZ TEŞEKKÜRLER