Hesabım
    Sahte Kabadayı
    Sahte Kabadayı
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 17dk | Komedi
    Yönetmen Natuk Baytan
    |
    Senarist Suavi Sualp
    Oyuncular: Kemal Sunal, Kazım Kartal, Suna Selen
    Üyeler
    3,6 21 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Sahte Kabadayı, babasının intikamını almak için farklı bir dünyanın kapılarını aralayan Kemal’in başına gelenleri konu ediyor. Kemal ünlü bir mafya babasının oğludur. Fakat babasının aksine onun sakin, mütevazi bir hayatı vardır. Günlerini garda pişmaniye satarak geçirmektedir. Fakat Kemal’in hayatı babasının ölümünün ardından bambaşka bir hal alır. Babası en yakın adamı Muhtar tarafından öldürülünce mirası bölünür. Avukatın kendisini aramasıyla gerçekleri öğrenen Kemal apar topar İstanbul’a gider. Mirası geri almayı kafasına koyan Kemal şehrin en namlı kabadayılarını ziyaret etmeye başlar. Kemal kısa sürede yeraltı dünyasında nam salar. Kemal’in kendi peşinde olduğunu öğrenen Muhtar onu tuzağa düşürmek için her yolu dener. Fakat Kemal kendisine yapılan bu tuzakların hepsinden şapşallığı sayesinde kolayca kurtulur. Kemal kendisinden kurtulmaya çalışanları ekarte edip babasının intikamını alabilecek midir?

    Natuk Baytan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Suavi Sualp kaleme alıyor. Kemal Sunal’ın başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kazım Kartal, Mümtaz Ener, Hasan Ceylan, Suna Selen, Yavuz Selekman gibi isimler yer alıyor.

    Öneriler

    Oyuncular

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 1976
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1976, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1976.

    Yorumlar

    • Pelin Er
      Eğlenceli bir Kemal Sunal filmi..
    Back to Top