Mucize 2 Aşk

Can Dev
Can Dev

17 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Biri izleyen biri olarak cıta cok yuksek tı 2 gercekten sıktı Yanı bıtsede kalksak dedım okadar sıktı bazı yerleri vardi guzel olan ama onlar kurtaramadı fılmı ve fılm tam bıttı derken kaza olması falan filan derken cok cok cok sıktı ve ben sınema filminde cıktık tan sonra etkisinden kurtulmamayı ararım yoktu arkadaşlar gitmeye gercekten degmıcek fılm bırıncı fılm ne kadar harıkaysa buda okadar kotuydu cunku cıta yuksek tı.
safiye taş
safiye taş

15 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film izlenmeye hiç değmez emeğe saygı diyorsunuz da Türk sinemasina yatırım yapın iyi filmler cekilsinde emeğe saygı duyalım ne dram ne komedi arası bile yok filmin konusu saçma sapan bu insanları daha ne kadar çekmiş olduğunuz saçma sapan sözüm dram filmleri ile uyutucaksiniz yeter lüks hayatlar yaşayacağınıza kazandığınız paralar ile Türk sinemasina yatırım yapın bizlerde ayakta alkislayalim siyrilin bu zihniyetler den yazık çok yazık
hazey hazey
hazey hazey

15 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Mucize 1 den sonra ,o kadar bekledik yalnız bu kötü performansa şaşirdik , Mahsun bu kez olmamis...aynı kişi etrafın da dönüp durmakta film. Çok sıkıcıydı ki , asla gidilmesini tavsiye etmiyorum .
Hande 2004
Hande 2004

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İnsanlar kendilerine ne söylediğinizi unutabilirler, insanlar kendilerine nasıl davrandığınızı da unutabilirler, ama İNSANLAR KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ ASLA UNUTMAZLAR... insanlık duygularımızın hemen hemen yok olmaya başladığı şu sıralarda bu film bana önce insan olduğumu hissettirdi.... Önce insan olduğunu hissetmekten korkmayan tüm insanlara izlemelerini tavsiye ederim... Teşekkürler Mahsun... Teşekkürler tüm emeği geçenler....
Kübra Akbal
Kübra Akbal

14 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel bit film olmuş . Şu günlerde iyiliği unutulmuş , yardımlaşmanın olmadığı herşeyden mutsuz olduğumuz şükretmeyi bilmeyen toplumumuza tekrar "Hayat kısa affet,yardım et,şükret.Sev,gülümse,mutlu ol... " öz kısa
Esra Canbolat Yildirim
Esra Canbolat Yildirim

15 Aralık 2019 tarihinde eklendi
cok guzel bir filmdi.cok etkileyici ayrica dogulular kucumsenmemis dogu ve bati farki sentezlenmis dogudaki zorluklar anlatilmis mahsun kirmizigulun eline saglik helal olsun pkk sevicisi fikriyle neden sinemasina gitmeyeyim herkes cokmu iyii
Yildirim I
Yildirim I

10 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film insanların kötü yorumlarına aldanmayın ben ilk defa yorum paylaşıyorum sıkılmadan paramı son dakikasına kadar değdi doğuyla batı arasında ki fark kı çok güzel anlatmışlar düşmez kalkmaz bir Allah dır ve hayatta mucizeler vardır insan olan film izlerken ne demek istediğimi anlar herkese iyi seyirler dilerim
Biricik Merve Oruç
Biricik Merve Oruç

6 Aralık 2019 tarihinde eklendi
PKK sevici Mahsun Kırmızıgül'ün filmine kimse gitmemeli. O kadar mehmetçiği hiçe sayan bir insana para yedirmeyin lütfen.
Cemo Ozan
Cemo Ozan

19 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Açıkçası film ilkine göre biraz zayıftı ama son yarım saat hayattan bişyler veriyor gibi
Çok duygusaldı. Bişeyi kabullenmek lazım ben de o yörenin insanı olarak sanki 60'larda doğu çok gelişmiş eğitimde bilimde çığır açmış da sanki özellikle yönetmen göstermedi. Bu onun sorunu deil devletin politikasından kaynaklı
Meyzem
Meyzem

11 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Cok güzeldi çekimler kostümler çok doğal gercekten izlenmesi gerekir..ilk filimden daha güzel olmuş cok begendim..
Little Man
Little Man

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Kral mahsun yapmış da izlenmez miii?? Müziğe dönmesini de en kisa zaman içinde bekliyoruzzz. Adamm
mfinal
mfinal

18 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Tek kelime ile muhteşem bir flimdi. Mucize zaten ayrı bir efnase idi, Mucize 2 de en az ilk Mucize kadar güzeldi. İzlerken hem keyif aldım hem de insanlık adına çıkartmam gereken derlseri çıkarttım. Filmin müzikleri de ayrıca harika idi. Teşekkürler emeklerinize sağlık.
Özlem Y.
Özlem Y.

20 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filmi izlerken içim şişti resmen. Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı filmdi ve gereksiz uzundu. Filmde ki sinema ve yemek masası sahnelerinden baygınlık geldi. Bence gitmeyin zaman kaybı olur.
Izleyen biri
Izleyen biri

2 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Aşırı güzel. Ailecek keyifle izlenebilir. ilk filmde çok güzeldi bence devam filmi de ilki kadar güzel
Tekin K
Tekin K

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Sinema da başka filmi beklerken film tanıtım izledim. Habire bağırıp haykırıyor. Fragman izlerken bile rahatsız oldum. Gerçek olay hikayesine de inanmıyorum.