İlk bölüm ne kadar başarılıysa ikincisi o kadar berbat!!! O muhteşem mükemmel diyen insanlar anlamakta güçlük çekiyorum. Yanlı yorum yapıyorlar. Film aşırı derecede uzatılmış. Bu sefer gerçekten olmamış.
Hayatimda hic bir filim icin bir yorum yazmadim ama buna yazma geregi duydum aziz batiya geliyor muglaya nedense filimde bizim kültürumuze ayit hic birsey yok yok amerikan dansiydi yok yilbasiydi sacma sacma dugun lerinde bile bir tuhaf mahsun efendi nedense batiyi avrupa kulturleriye modern gostermeye calismis cok sacma bir filim.olmusn .! Hem bizim insanimiz özürlu insana bunu yapmaz biz elhamdulilah merhametli insanlariz .!
Film subliminal mesajlarla dolu hic profesyonel degildi hikaye örgüsü de cok sacma bitse de gitsek dedik cok kötüydü. Egenin köyünü adeta newyork gibi göstermis 60li yillarda kadinlar kisacik mini eteklerle dolasiyor millet sirf raki masasinda eglencede. Dogudaki kadin namaz kilarken gösteriliyor verilmek istenen mesaj egedekiler dinden uzak dogu dindar iyi kalpli insanlar. Sacma sapan bi filmdi sinir oldugumuzla kaldik sakin gitmeyin mahsunjn filmine de bi daha asla gitmem
Ege şiveleri rezaletti Ege’liyim ve Çocuklar Duymasın dizisindeki Denizlili teyze dışında hiç bir dizide ve filmde gerçek Ege şivesi görmedim. “Hah işte bu!” diyemedim. Berbat bir film olmuş başlarının kurtarabilir birkaç sahnesi varken sonlara doğru hepten b.ka sarmış. Mahsun Kırmızıgül’den beklentim çok çok yüksekti tamamen hayal kırıklığına uğradım. Hayatımdan çaldıkları 2 saati geri istiyorum.
Ne sanat değeri var, ne edebi.. Ne de toplumsal değerlere saygı.. Senaryo rezalet, milleti aptal yerine koyup üstünden para kazanma hesabı dışında hiç bir şey yok. Üstüne üstlük adeta terörü millete kakalamak gibi aptalca bir gayret de işin cabası.. Mahsun Kırmızıgül bundan böyle bitmiştir gözümde.. Bu milleti aptal yerine koymaktan vazgeçin artık yaa..
Biri izleyen biri olarak cıta cok yuksek tı 2 gercekten sıktı Yanı bıtsede kalksak dedım okadar sıktı bazı yerleri vardi guzel olan ama onlar kurtaramadı fılmı ve fılm tam bıttı derken kaza olması falan filan derken cok cok cok sıktı ve ben sınema filminde cıktık tan sonra etkisinden kurtulmamayı ararım yoktu arkadaşlar gitmeye gercekten degmıcek fılm bırıncı fılm ne kadar harıkaysa buda okadar kotuydu cunku cıta yuksek tı.
Çok uzun konu hep bı yerlere kayıyor, hiç toplu değil. Son kısmı gereksiz yere uzatılmış olmasa da olurdu Not.Salonda 20 kişi vardı yarısı filmi yarıda bıraktı
Mucize 1 den sonra ,o kadar bekledik yalnız bu kötü performansa şaşirdik , Mahsun bu kez olmamis...aynı kişi etrafın da dönüp durmakta film. Çok sıkıcıydı ki , asla gidilmesini tavsiye etmiyorum .
Çok kötüydü.Hele de alttan alta verilmek istenen mesajlar. Güzel öğretilerin bile yanlış bir işleyişle verilince ne hale geldiğini görmüş olduk.Film bittiğinde hiç bir iyi duygu barındıramadı bende.Asla tavsiye etmem.Zira zamanınıza yazık etmiş olursunuz diğer her şeyi bıraksak bile.
Yani ben şu kadar söyleyim buradaki 5 yıldız verip deliler gibi öven insanların samimiyetine kesinlikle inanmıyorum siz de inanmayın. Film berbattı hayal kırıklığıydı tamamen zaman kaybıydı ne güldük ne üzüldük öyle boş boş izledik bitse de gitsek dedik bitmeden kalkmayı bile düşündük. Gözünüzü seveyim artık kaliteli filmler yapın güzel film izlemeye hasret kaldık Türk sineması çok kötü durumda.