Hesabım
    Aşktroloji
    Aşktroloji
    Vizyon tarihi belirsiz | Komedi
    Yönetmen Bora Onur
    Oyuncular: Ekin Mert Daymaz, Aleyna Solaker, Berna Keklikler
    Üyeler
    3,2 2 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Aşktroloji, kaybettiği iddia sonucu tanıdığı önemli bir iş insanının kızını tavlamaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Genç bir adam olan Cem kuzenleri ile girdiği iddiayı kaybedince kendisine eğlenceli bir maceranın içerisinde bulur. Cem, kaybettiği iddia karşılığında herkes tarafından tanınan, önemli bir iş insanının kızı Tuba Çiftçioğlu’nu tavlamak zorunda kalır. Genç kızı tavlamak için onunla ilgili araştırma yapan Cem, Tuba’nın astroloji ile yakından ilgilendiğini öğrenir. Tuba her sabah ilk iş günlük burç yorumunu okuyup kararlarını ona göre verir. Cem kız ile tanışmayı başardıktan sonra öğrendiklerini uygulamaya başlar. Tuba’nın burçlarla ilgili takip ettiği internet sitesini öğrenen Cem, siteyi ele geçirerek kendi lehine kullanmaya başlar. Tuba’yı etkilemek için yorumları değiştiren genç adam bir süre sonra gerçekten ondan hoşlanmaya başlar. Fakat tam da bu sırada Tuba, Cem’in kendisine oynadığı oyunu öğrenir. Artık oyun sırası Tuba’nındır.

    Yönetmen koltuğunda Bora Onur’un oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Aleyna Solaker, Berna Keklikler, Mesut Yılmaz, Emir Ünver gibi isimler yer alıyor.

    Öneriler

    Oyuncular

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2018
    Metraj TV filmi
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2018, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2018.

    Yorumlar

    • Pelin Irmak
      Eğlenceli bri filme benziyor
    Back to Top