Çınar
3,9

Can b
Can b

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film olmuş dokunaklı insanın ruhuna işleyen kaliteli bir yapım herkesin gidip izlemesini tavsiye ediyorum
Selvi T
Selvi T

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Umut , fedakarlık dolu bir film. İnandığınız zaman neleri başarabileceğini gösteren, hikayesiyle fark yaratan bir film
Memati b
Memati b

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
şans eseri girdim izlemeye ancak sonrasında çok beğendiğim için buraya Yorum yapmaya geldim kesinlikle herkes izlemeli
Ozge T
Ozge T

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Son zamanlarda adını çokça duyduğum bir filmdi. Tek kelimeyle muhteşemdi. İyi ki gitmisim ve izlemisim dediğim nadir filmlerden biri oldu Çınar.
Yigit a
Yigit a

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Mustafa Karadeniz'in ilk filmi bu Umarım kendisinden yönetmenliğini yaptığı daha fazla film görmeyi başarırız
Mehmet a
Mehmet a

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
insanın içine dokunan hikayesi ve samimi oyunculuklarıyla filmin bütünü kaliteli bir hava sergiliyor gitmenizi tavsiye
Faruk k
Faruk k

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Bakanlıktan aldıkları destekle başlanmış bu filmi Zorlu şartlarda olmayan imkanlar da gayet güzel ve başarılı bir film çıkarmışlar
Berna K
Berna K

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Fedakar bir annenin neler yapabileceğini gösteren mükemmel bir film. Gözyaşlarımi tutamadım izlerken.
Fatih c
Fatih c

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
filmi izledikten sonra mutlaka yönetmen ve annesi ile yapılan röportajda izlemenizi tavsiye ederim bakış açınızı değişecektir
Ömer f
Ömer f

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
filmi izledikten sonra kendimi istemsizce burada buldum Çünkü mutlaka film hakkında yorum yapmalıydım herkes kesinlikle gidip izlemedi iyi bir Aile Dram filmi olmuş
Kader Y
Kader Y

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Türk sinemasına babam ve oğlumdan sonra yeni bir soluk getiren bir film.Hikayes yureklere dokunuyor. Çok güzeldi
Faruk c
Faruk c

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Özellikle Ayşe Arman'ın yazısını okumanızı tavsiye ederim Filme daha farklı bir açıdan yaklaşmanıza sağlayacak şeyler anlatmış
Sevdenur A
Sevdenur A

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Sinemaya gidip güzel bir film izlemek istiyorsanız size ilk tavsiyem Çınar filmi olur etkileyici ve güzel bir yapım.
Izel S
Izel S

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Ayşe Arman'ın röportajını okuduğunda son ben de gerçekten Merak uyandırdı Tebrik ederim başarılı bir film.
Emir S
Emir S

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Bir babanın her gün at üzerinde yol gidip evladının ameliyat parasını biriktirmeye çalışması Bir annenin çocuğunun geleceği için sırtında okula götürmesi derinden etkiliyor.