işte pixar harikası bir animasyon filmi.Kesinlikle filmi çok beğendim ve her bir karakterini ayrı ayrı sevdim.Film insanı hem etkiliyor hem de eğlendiriyor. Açıkçası filmi izlemeden önce bu kadar iyi ve eğlendirici olacağı aklıma gelmemişti.Ama çok yanılmışım. Zaten sevimli kız çocuğu Boo ya hayran kaldım.Ve bana "Buz Devri","Kayıp Balık Nemo"gibi harika animasyonların tadını veren nadir animasyonlardan biri oldu diyebilirim.
Favori animasyon filmim. Animasyon seven herkes izlesin. Sıkıldıkça izliyorum hiç bıkmadım. Filmin başında çalan müzik güzel olmuş. Ayrıca filmin sonundaki kamera hataları ve Sully’nin yeni arabası adlı animasyon çok güzel oralarıda atlamamak lazım.10 Puan...
Kendi aLanında Bence kesinLikLe en iyisiydi..Birinci Sevimli canavarlar ikincisi buz devri üçüncüsüde shrektir...KesinLikle izlenmeLi izLemeyen kaLdıysa haLa tani 10/10 ;)
gorselligiyle kucukleri etkiledigi kadar esprileri ile buyukleri ceken bir film, bence ilginc de bir oykusu var, canavarlar sadece korkutucu mu olmalı yoksa eglenceli de olabilirler mi..
aslında ilk izledigim 3d film sevimli canavarlar ve ilkler her zaman özeldir.Bu film benim 1 numaram kesinlikle,size ne kadar güzel oldugunu söyle anlatayım,cevremizde hep bu tarz filmlere karsı bir önyargı var aman cocuk filmi bunumu izliyorsun filan diye, iste ben bu filmle tam 4 arkadasımın(sadece 4 kisi izledide ondan),düsüncelerini degistirdim onlarında 3d animasyonlara yaklasımları degisti 'hakkatende cok güzelmis ya' demeye basladırlar yani film o kadar güzelki kesinlikle izlenmeli..