Sevimli Canavarlar 3D

freecritic
freecritic

13 Mart 2006 tarihinde eklendi
Müthiş bir hayal gücü.Yaratıklar,espriler,kurgu herşey süper.İki kez izledim,birkaç kez daha izleyebilirim.Yalnız bir iki mantık hatası vardı gibi geldi bana.Mesela ilk başta kız konuşamıyor sadece sesler çıkarıyordu,sonra birden konuşmaya, bazı kelimeleri söylemeye başladı ve bir de Sully ve Mike sürgüne yollandıkları kutuplardan hemen bir kapı bularak kurtuldular ama orda onları karşılayan diğer yaratık aynı şekilde geri dönüp kurtulmuyor nedense.Yine de Toy Story serisi ve Nemo’dan sonra en beğendiğim animasyon diyebilirim.
naked-soul
naked-soul

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
harika bir animasyon çok neşeli komik matrak ve bir animasyonda olması gereken herşey... o küçük kız çok şekerdi bazı sahnelerinde gülmekten artık karnım ağrıdı:))
bluevelve
bluevelve

15 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
eğer cannız sıkkınsa, biraz neşelenmek istiyorsanız sevimli canavarlar bu iş için biçilmiş kaftan.gayet başarılı bir iş kotarılmış.sadece çocuklaran değil yetişkinlerinde izliye bileceği eğlenceli bir film.
frostewa
frostewa

19 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bu film hakkında yazabileceğim tek bir şey var, pixar işini biliyor. finding nemo'yla ve ice age ile seyrettiğim en iyi üçüncü animasyon filmi. bence dream works pixar'ın başarısını kabul etmeli ve ayağını denk almalı...
gorky-1907
gorky-1907

14 Nisan 2005 tarihinde eklendi
çoook güzel bi filmdi ya.özellikle filmdeki kiz çocugu acayip tatliydi.tekrar tekrar izlerim herhalde çunku çok basarili.izlemiyenlere tavsiye ederim
paperboy
paperboy

4 Nisan 2005 tarihinde eklendi
işte pixar harikası bir animasyon filmi.Kesinlikle filmi çok beğendim ve her bir karakterini ayrı ayrı sevdim.Film insanı hem etkiliyor hem de eğlendiriyor.
Açıkçası filmi izlemeden önce bu kadar iyi ve eğlendirici olacağı aklıma gelmemişti.Ama çok yanılmışım.
Zaten sevimli kız çocuğu Boo ya hayran kaldım.Ve bana "Buz Devri","Kayıp Balık Nemo"gibi harika animasyonların tadını veren nadir animasyonlardan biri oldu diyebilirim.
iyomi
iyomi

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Gece bu filmi oturup tekrar izledim ve Boo hala çok sevimli yaaaa
piranha-online
piranha-online

1 Aralık 2004 tarihinde eklendi
İşte başarılı seslendirmesiyle büyük küçük herkezi etkileyen espirileriyle Buz Devrinden sonra en iyi animasyon filmi bana göre Monster Inc. tir daha ne diyim...İzlemeyenler küçük çocuk filmi diyenler çok şey kaçırıyorlar...Animasyon film türülerinde:
Buz Devri: 9/10
Monster Inc.: 8/10
f-corleone
f-corleone

20 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
dersteyken keyif olsun diye seyretmiştik.. animasyon olarak süper ötesi denemez ama gene de eğlenceliydi.. hele o küçük kız o kadar hoşuma gitmişti ki günlerce kız gibi konuşmuştum.. izlemeye değer yani..
Ada--
Ada--

17 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
harika shrek’e 1000 basar müthiş bişey çok güldüm kısa film 'for the birds' de çok komikti film de hele mike harika herkes görsün derim
handanunal
handanunal

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
harika espriler,çocuk filmi deyip izlememezlik etmeyin
tuffy34
tuffy34

11 Mart 2004 tarihinde eklendi
Bazı sahnelerinde ben bile korktum.. yeğenlerime nasıl izlettireyim.. kesinlikle sıkılmadım.. shrek ve nightmare before christmas kadar olmasa da animasyon sinemasının güzel bir örneği..
tugruldonmez
tugruldonmez

11 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
animasyon filmlerine özel bir ilgim olduğundan bu filmleri kaçırmamaya çalışıyorum ve bu kez de öyle yaptım. film cidden çok iyiydi yalnız filmde anlamadığım bir nokta var neden illa o küçük kızı kaçırmak istediler? milyonlarca kapı vardı ve istedikleri çocuğu kaçırabilirlerdi, yani o kızda özel olan neydi onu anlıyamadım açıkçası...herşeye rağmen çok eğlendim, filmle ilgili tek üzüntüm yapılan orjinal seslendirmeleri duyamamak ama dublajda sesler özellikle tek gözün sesi bence karakterlerin üstüne oturmuştu ve yine de seslendirmenin hakkını yememek lazım:) fakat ne olursa olsun benim en favori filmim toy story 2....