Rengin A.
21 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Karakomik Filmler 2'yi izledim. DELİ güzeldi, keyifle izledim ama benim favorim EMANET. Çünkü Cem Yılmaz filmi olunca tercihimi komik olandan yana kullanıyorum. Emanet çok iyiydi. Bayıldım.
Cem Yılmaz kaliteyi yakalamış kaliteli bir film serisi yapmış bana göre. Beni rahatsız eden tek şey belki iki saate yayılacak konular bir saate sığdırılmış. Karakteri içselleştirmek de önemli. Yani tadımlık hikayeler yapmış ve demiş ki istesem daha iyisini yaparım. O dramatiklik ve kara komedi tarzı aslında tam bize göre. Çünkü yaşadığımız ülkedeki pek çok durum aslında bunu gösteriyor. Hayali şirket dizileri ya da küfürlü güldürülerden artık bıktık. Cem Yılmaz da bıkmış olacak ki sinema kalitesini yükseltelim demiş. Teşekkürler böyle bir film yaptığı için. İlk film için ana fikir şu istediğin aşk ama sen bedelini ödemeye hazır mısın diğerinde şu medyanın eline düşen cahilliğimizin son noktası neresidir. Çok çok iyi düşünceler. Tavsiye ederim.
Bugunki karakterin artik filmlere yansimis, yani usten bakma, halki kin ve dusmanliga itme, kutuplastirma, sanatacidan cok siyasi islerle ilgilen istersen! Daha rahat sahtekarlik yaparsin.
Filmler Cem Yılmaz'ın aslında bir komedyen değil, iyi bir senarist, oyuncu ve yönetmen olduğunun kanıtıdır. Hem de komedi denilmeyecek filmlerle... İki filmdeki oyunculuğu da şahane, sahnelerdeki vermek istediği duyguyu ince ince işliyor anlayana. Ayrıca Cem Yılmaz'dan sürekli beklenilen komedi filmi arzusunu da anlamak mümkün değil. Sırf bu yüzde saçma yorum ve puanlama yapmak haksızlık.
Söylenecek söz bulamıyorum 1. filmin yanına bile yaklaşamıyor... bu kadar yetersiz bir film Cem Yılmaza yakışmamış, kalıptan çıkmış kara komik değil kara kara demesi lazım üzüldüm
DELİ MUHTEŞEMDİ ! ÖZKAN UĞUR OSCARLIK OYNAMIŞ.. CEM YILMAZ ın DELİ filminde oyunculuğu gayet iyiydi. DELİ gerilim ve dram tarzında. Bu filmlerin komedi olmadığı belli olduğu halde hala 1 puan veren art nıyetli insanlara sadece gülüyorum :)
EMANET de Özge Özpirinçci çok başarılıydı.. ÇAĞLAR ÇORUMLU performansı da çok iyiydi.. EMANET ; TV Dünyasının arka ve gerçek yüzünü gayet iyi anlatmış.. Filme gidin ve dikkatlice izleyin.. İki film de mesajlarla dolu
kopuk kopuk sahneler,ikiside kara film olmasına rağmen karakomik demesi saçmalığı.para ve zaman kaybı.çevresindekş tüm yömetmen senarist vs kovması lazım anca düzelir.Kimse demedimi ey cem bu filmler olmamış diye.Gerçek arkadaşıda yok.Ozan güvenden başla bence yolları ayırmaya
Aynı fikrim 1 ı içind e geçerliydi.bunun da hicbir farkı yok berbat parama zamanıma acıdım.biran önce kaldırın da daha fazla insanin parasi ve zamanı bosa gitmesin
En kötü cem yılmaz filmi olmuş malesef Bu filme gülmek için gitmeyin Bu zaten fragmanda da belli Hokkabaz filmindeki kara komik olay gibi akıcı ve güzel birşey bekliyordum açıkçası ama olmamış
Deli fena değildi üzerinde çalışılsa uzun metraj tek film olarak vizyona girse bence daha çok beğenilirdi. 2. Bölümü beğenmedim. Sinemaya girmeden dansla ilgili coşarız güleriz diye girdim. Komediyle alakası yok. Konusu da ülkenin yozlaşmış kokuşmuş TV dünyası olunca filmi yarıda bırakıp kaçasım geldi.spoiler: