Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin devam filmi Karakomik Filmler 2" Deli ve Emanet adında iki filmde oluşuyor. Deli, en büyük hayali sevdiği kızın karşısında oturmak olan bir taksicinin, gece mesaisinde başına gelenler olayları konu ederken; Emanet, yetenek yarışmalarına katılıp bu sayede şöhret olmanın hayalini kuran bir danşçının hikayesini konu ediyor.
Öncelikle normalde herhangi bir filme falan yorum yazan birisi değilim ama saçma yorumları görünce dayanamadım. İnsanlar ülkede o kadar alışmış ki mantıksız saçma filmlere tabi anlayamamalarına bir şey diyemiyorum sonuçta bir eseri anlamak için belli seviyede bir kültür birikimi gerekir deneyim gerekir. Evinde tüm gün saçma sapan programları izleyen insanlara göre bir film değil. Onların yazdıklarına aldırmayın. ...
Devamını oku
Okan Parlak
Takipçi
2 değerlendirmeler
Takip Et!
0,5
26 Ocak 2020 tarihinde eklendi
çok kötü bir film tercihi yaparsanız ve verdiğiniz para için üzülürseniz bu filme gidince şükrediyosunuz.DAHA KÖTÜSÜNE DAHA DENK GELMEDİM.
m. hakan yazgan
1 değerlendirme
Takip Et!
4,5
17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Artık Cem Yılmaz'dan sürekli komik olmasını beklemeyin. Adam farklı şeyler deniyor, ilginç yollara giriyor. Ve bunu yapıyor mu, yapıyor. Filmlerin ikisi de daha iyiydi. Ayrıca Karakomik 1'den genel olarak daha kaliteliydi. Özellikle bazı sahnelerde kullanılan sinematografi kusursuzdu. Tebrikler!
Engin A
Takipçi
10 değerlendirmeler
Takip Et!
0,5
25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filme verilen puanlar 0 veya 5. Yani ya çok beğenmişler. Ya da hiç beğenmemişler. Toplam ortalama 2.3 olduğuna göre genel olarak istenen verilmemiş demek. Güzel film güzeldir. Ne boykot dinler ne fasa fiso güzel film ezer geçer. Güzel değil. Nerdee arif v 216 nerde bu. Nerde hokkabaz nerde bu. Güldürmedi değil derdimiz. Olmamış ya. Olmamış.
Karakomik Filmler 2Deli | Emanet | 2019İkinci seriyi de izledim.Filme girmeden belirtmekte fayda görüyorum. Bunların film olduğunu, yapımcısı/yazarı/oyuncusu Cem Yılmaz olduğu için her dakikasında espri/şakalar/ne biliim bi şpagat olmayabileceğini bilmelisiniz. Her filminin kendine özgü senaryosu ve döngüsü olduğunu bilerek filmi seyretmeye başlamanızı belirtmekte fayda görüyorum.İzleyin. Pişman olmazsınız. Son cümleyi baştan yazdım. Neden? Geri kalanını filmleri izledikten sonra okuyun diye. Aksi takdirde Allah da belanı versin! Niye spoiler verdin? gibi iltifatlara maruz kalmak istemiyorum.Film olmuş mu? Deli fena değil. Emanet'te ise sistemi eleştireceğim, aradan da espri çıkaracağım diye çok zorlamış. Filmin temelini oluşturan medyatik hadiseler de zaten artık geçmişin tebessümü olarak yer alıyor hafızalarda.Bu kadar kısa bir zaman için Emanet'e Dönem Filmi diyebilir miyiz? Diyebiliriz. Çünkü iletişim hızı ses hızını aştı, ışık hızına ulaştı. Yalan da değil. Fiber çağındayız.Cem, Acun'la nasıl bir dirsek temasına girdiyse medyatik sistemin çaresiz insanı nasıl sıkıp da suyunu çıkardığına dair tam dili dönmemiş. Bir şeyler anlatmak istemiş ama bu boş kubbede bir hoş sedâ olarak bâki kalmış.Keşke filmleri birer saat yerine tek tek ele alıp karakter tahlilleri ile daha uzun yapsaydı. Deli'de Taksi Şoförü karakteri fena değildi. Gideri vardı. Lokantadaki sürpriz de hoştu. Fakat sonrası dolmamış. Özkan'ın karakteri tam bir karikatür olmuş. Ama yarışma karikatürü. Bırakın güldürmeyi gıdıklamadı bile.
NeRoN
1 bölüm beğendim iki bölüm çok saçma gereksiz keşke eklemeseydin cem abi
Ufuk A
Kahkahalar atacağım bir komedi filmi göreyim diye giderseniz tabi ki bu film beklentinizi karşılamaz. Karakomik serisi komedi filmi sayılmaz. Cem Yılmaz'a hiç gülmedik, güldürmedi bizi denmesi son derece saçma ve anlamsız kalıyor.
oruc
30 sene önce Türk filmlerine sinemacılar salon vermezdi.Sebebi filmlerimize izleyici talebinin olmaması idi.Sinema severler alt yazılı Amerikan filmlerini tercih eder Oskar takip ederlerdi.Sonraları jenerasyon değişti.Bırakın alt yazılı filmdeki alt yazıları okumayı,koskoca panoda yazan bilet fiyatlarını dahi okumıyarak,gişeciye bilet fiyatı soran değişik bir genç izleyici kitlesi oluştu,yani kolaycı bir nesil geldi.Bu okumayı sevmiyen tembel nesil,gelirken beraberinde yeni bir tarzıda beraberinde getirdi.Talep tarzına göre yapımcıların çok büyük bir bölümü bu tür filmler yaptılar.Yani bol küfürlü,osurmalı,geğirmeli adına komedi denilen ve bol mafyalı filmler.Yani çok fazla ucuz seneryolu ucuz filmler yapıldı.Şu andaki gerçek 30 sene önceye dönüş başladı,gençlik okumaya ve güzeli anlamaya başladı.Yani diğer bir deyişle MAYMUN UYANDI.
Yorumları göster
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.