Filme verilen puanlar 0 veya 5. Yani ya çok beğenmişler. Ya da hiç beğenmemişler. Toplam ortalama 2.3 olduğuna göre genel olarak istenen verilmemiş demek. Güzel film güzeldir. Ne boykot dinler ne fasa fiso güzel film ezer geçer. Güzel değil. Nerdee arif v 216 nerde bu. Nerde hokkabaz nerde bu. Güldürmedi değil derdimiz. Olmamış ya. Olmamış.
Hayatımda izlediğim en saçma ve mantıksız, anlam veremediğim bir filmdi. Cem Yılmaz gibi bir profesyonelin kariyerine yakışmayacak derece de bir film. Çok gereksiz.
Kesinlikle birbirinden bağımsız saçma sapan bir filmdi. Zamanıma yazık oldu. Emek harcamış olabilirler Cem Yilmaz ismi var diye gittim beklentimi karşılamayı bırak yazık olmuş. Resmen dalga geçilmiş insanlarla aynı tepki salonda filmi izleyen herkeste oldu. Tamamen gereksiz.
cem yılmaz gibi birisinin yönettiği ve oynadığı bir filme göre bu kadar kötü olamazdı, çok üzgünüm. Filmdeki oyuncular çok iyi oyuncular fakat tüm imajları bu filmden sonra çizildi bence. Kendi içlerine nasıl sindi acaba bu senaryoyu rolü okurken dedim. Çok vasattı inanılmaz derecede vasattı hem de. Cem yılmazın yazdığı senaryo olduğu için ve cem yılmazı kırmamak için diğer oyuncular tarafından rollerin oynanması kabul edildi diye düşünüyorum.
Hic beğenmedim ilk konu daha iyidi emanet cok saçmaydı ne anlattığını bile anlamadim sacmaliktan başka birşey değildi ilk kez cem yilmazin flmine gittim keşki girmeseydim
Fragmanı dahi izlemeden sırf Cem Yılmaz’ın filmi diye 6 arkadaş gittik. 3 kişi yarıda çıkmak istedi biri yarısında uyudu. Ben ve arkadaşım sonuna kadar izledik ama bir anlam çıkaramadık. Beğenenler neyi beğendi anlayamıyorum. Olay örgüsü çok alakasızdı. Bu kadroya bu film yakışmadı.
Bugunki karakterin artik filmlere yansimis, yani usten bakma, halki kin ve dusmanliga itme, kutuplastirma, sanatacidan cok siyasi islerle ilgilen istersen! Daha rahat sahtekarlik yaparsin.