amarcord
20 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filme gitmeden önce de umudum yoktu. Sırf boykot saçmalığı için gittim. Maalesef yine olmamış :( Cem yılmaz ciddi kalıcı filmler yapmak istiyor ama olmuyor. Çok zorlama duruyor. Umarım deneye deneye sonunda başarıya uğraşır. Ya da bildiği sulara dönmesi daha mantıklı.
Öncelikle ben yorumları okuduğum için filme gülmek için gitmedim. Fakat güzel bir mesaj, anlamlı bir senaryo beklentisiyle gittim. Ama beklentimin çok çok altında kaldı açıkçası. Bu kadar geniş ve iyi bir kadroyla çok daha iyi senaryolar çıkarılabilirdi diye düşünüyorum. Gitmeyen arkadaşlar için önerim hiç gitmemeleri olur.
Söylenecek söz bulamıyorum 1. filmin yanına bile yaklaşamıyor... bu kadar yetersiz bir film Cem Yılmaza yakışmamış, kalıptan çıkmış kara komik değil kara kara demesi lazım üzüldüm
Deli fena değildi üzerinde çalışılsa uzun metraj tek film olarak vizyona girse bence daha çok beğenilirdi. 2. Bölümü beğenmedim. Sinemaya girmeden dansla ilgili coşarız güleriz diye girdim. Komediyle alakası yok. Konusu da ülkenin yozlaşmış kokuşmuş TV dünyası olunca filmi yarıda bırakıp kaçasım geldi.spoiler:
Ya cemcim, nasıl olsa izlenir diye film yapmışsın ama hiçbir halta yaramamış filmlerin. Arif v 216 dahil, filmlerin gitgide çöp olmaya başladı. Eskiden elestiriyordun ya, para kazanmak için iş yapilmaz diye, sen şimdi bunu yapıyorsun