Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü

MURAT AKDOĞAN
MURAT AKDOĞAN

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

16 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film çok enteresan alttan Altan çok mesaj veren bir film. Özellikle genç kuşaklara hitap ettiğini düşünürsek dakka bir ölüm sonrasında avcunuzu yalayacaksınız ölümden sonra bir şey yok diyor ve arkasından lezbiyenlik ve homoseksüellikle ilgili çok masumane mesajlar veriyor sanki çok normalmiş gibi... Nerede ilk Thor filmi nerede bu...
Emre Demirbaş
Emre Demirbaş

8 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Marvelın bana göre hikaye bakımında en vasat bir filme süre kısa idi filmde eş cinsellik hakkında konuşmak istemiyorum fakat filme 1 verme nedenim film kısa ve hikayesinin vasat olması .
Omerfcakir
Omerfcakir

26 Aralık 2022 tarihinde eklendi
SAÇMA! Arkadaş thoru iyice şaklabana çwvirmişker iki esprisine güldük diye simli yelekler falan. Ya beğenilen bir şeyin orijinalliğini bozmayın be kardeşim thorda görmek istediğimi çekiç sallamayı diğer kız yapıyor falan sinir bozucu bunlar. Ve filmde anlatım olması saçma orjinallik kalmamış. Marvelin hiç bir ciddiyeti kalmadı
Enes Gntv
Enes Gntv

1 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Rezalet. 8 yaş ve altı sevebilir .tam bir trt çocuk filmi‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏
Omer
Omer

22 Nisan 2023 tarihinde eklendi
koskoca THOR u çok güçsüz göstermişler ayrıca f*mizim etkisi ile neden kadın thor yarattınız. izlediğim en kötü marvel filmi
ben kısaca F.D
ben kısaca F.D

16 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Kaç canını kurtar,thor un hatrına izledim,bu kadar after efeck bir film beklemiyordum,senaryo fena değil ama kurguda çok saçmalamışlar...
TALAY ŞENYÜÜZ
TALAY ŞENYÜÜZ

11 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü marvel filmiZ Aşırı kötüydü özellikle çocuklarınızla gitmeyin bazı durumları da aşırı normalleştirme mevcut.