patoshik
25 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Daha çok çocuklara hitap eden film olsada keyif aldığımı düşünüyorum. Tabiki hiç beklemediğimiz isimlerin marvel evrenine katılması filme ayrı bir renk katmış. Thor serisi pek fazla ilgimi çekmemişti ama sondaki fragman baya etkileyiciydi, bi sonraki seriyi merakla beklememe sebeb oldu.
fena değildi film komediyi abartsalarda sevdim güzeldi savaş sahneleri güzeldi spoiler: benim anlamadığım neden yardıma galaksinin koruyucularıda gelmedi thor onlarla birlikteydi ayrılmışlardı ama tanrılardan yardım istiyeceklerine ekibinden yardım almalıydı thor bir düşman daha kazanmış oldu bakalım herkülle savaşı nasıl olacak umarım bir sonraki ve son thor filmi bu kadar kötü olmaz 10/6 bay thor ile bayan thor beraber savaştıkları sahneler güzeldi yinede biraz daha olmalıydı jane foster christian bale yine harikalar yarattı bence oyunculuğu çok seviyorum
Bence herkesin söylediği kadar kötü bir film değil.Eğlenceli , komik ve yer yer ciddi hatta karanlık bir film olmuş.Aksiyon idare eder,oyunculuklar güzel. Karakterlerin işlenişi iyi olmuş
Filim cidden sanki bebe filmi gibi thorun anasini aglatmislar resmen bebeler falan savaşıyor marvel bildiğin küçük cocuklara bi filim yapmış beklediğim thor asla böyle değildi üzüldüm.
3 yıldızı sırf sten lee için verdim bu ne olm adamlar thoru oyuncak ettiler görsel efekt , CGI gayet iyiydi marvel filmi sonuçta ama filmdeki karakterler biri g@y biri ləzbiyen biri çok eşli tm saygınız varda iğ,renç bir görüntü