Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü

patoshik
patoshik

25 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Daha çok çocuklara hitap eden film olsada keyif aldığımı düşünüyorum. Tabiki hiç beklemediğimiz isimlerin marvel evrenine katılması filme ayrı bir renk katmış. Thor serisi pek fazla ilgimi çekmemişti ama sondaki fragman baya etkileyiciydi, bi sonraki seriyi merakla beklememe sebeb oldu.
Tolgakocak
Tolgakocak

19 Haziran 2024 tarihinde eklendi
fena değildi film komediyi abartsalarda sevdim güzeldi savaş sahneleri güzeldi spoiler: benim anlamadığım neden yardıma galaksinin koruyucularıda gelmedi thor onlarla birlikteydi ayrılmışlardı ama tanrılardan yardım istiyeceklerine ekibinden yardım almalıydı thor bir düşman daha kazanmış oldu bakalım herkülle savaşı nasıl olacak umarım bir sonraki ve son thor filmi bu kadar kötü olmaz
10/6 bay thor ile bayan thor beraber savaştıkları sahneler güzeldi yinede biraz daha olmalıydı jane foster christian bale yine harikalar yarattı bence oyunculuğu çok seviyorum
YUNUS İNCİ
YUNUS İNCİ

22 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Bence herkesin söylediği kadar kötü bir film değil.Eğlenceli , komik ve yer yer ciddi hatta karanlık bir film olmuş.Aksiyon idare eder,oyunculuklar güzel. Karakterlerin işlenişi iyi olmuş
Buse Kural
Buse Kural

25 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Filim cidden sanki bebe filmi gibi thorun anasini aglatmislar resmen bebeler falan savaşıyor marvel bildiğin küçük cocuklara bi filim yapmış beklediğim thor asla böyle değildi üzüldüm.
Omer
Omer

19 Kasım 2025 tarihinde eklendi
3 yıldızı sırf sten lee için verdim bu ne olm adamlar thoru oyuncak ettiler görsel efekt , CGI gayet iyiydi marvel filmi sonuçta ama filmdeki karakterler biri g@y biri ləzbiyen biri çok eşli tm saygınız varda iğ,renç bir görüntü