User674
14 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Bu eleştiri 08.07.2022 tarihinde yapılmıştır
Son zamanlarda en çok beklediğim film olan Thor love and Thunder beni fazlasıyla tatmin etti gelin önce artılarından bahsedeyim; Doctor strange 2 de yaşadığım hayal kırıklığından sonra teorilerle hiç kafamı bulandırmaya karar vererek gittim bu filme ve evet gerçek marvel bu ben gerçektende böyle eğlenceli, ciddi bir hikaye anlatan ve iyi yönetmenlik içeren bir film doctor strange 2nin aksine bu film daha düz ve oturaklı bir hikaye anlatıyor hikayenin tek düze olması bence çok iyi bir şey filmdeki kötü karakterde gerçekten motivasyonu başarılı ve haklı hissettiriyor filmde Jane'i sevmem diye düşünüyodum ancak karaktere gerçekten sevdim filmin sonunuda bence güzel bağlamışlar hikayenin gitgide ciddileşmeside hoşuma gitti filmde çok şaka var diyenler sanırım ilk yarıda çıkmışlar ve evet faz 4ün en iyi filmiydi black pantherinde geçeceğini düşünmüyorum tek eksi olarakta ilk yarının biraz boş geçtiğini söyleyebilirim sonuç olarak tavsiye ediyorum 8/10
Eleştirilere kulak asıp gidin, izleyin. Seyir zevki yüksek film. İlk yarısında komedi öğeleri çok olsa da (çoğu gerçekten de komik) ikinci yarıda ciddiyet ve duygusallık da kendine yer buluyor.
Ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Jane iyi işlenmişti. Gör tanrı kasabı harikaydı. Yani kötü değildi. Ama gereksiz espiriler var. Bir sonraki filmde Thor ü artık komedi karakter yapmalarını istemiyorum. Puanım 9/10